Wiihoo!

Godmorgon allihopa! Själv har jag varit vaken sen 7 imorse. Har tvättid idag :) Tyvärr var ju inte tvättstugan här den bästa faktiskt. 1 tvättmaskin som tar 1000 år på sig för varje tvätt, 1 torktumlare som aldrig gör kläderna torra och ett torkrum som ständigt är fuktigt för att det är dålig ventilation. Men nåväl, någon gång blir tvätten klar iaf. Dumt att klaga!
Just nu sitter ja å äter en superduper-frukost! Kaffe, macka fullsmockad med grönsaker, en hemmagjord smoothie och gul kiwi och mangostanjuice. Inte dåligt!

Idag känner jag mig typ jätteglad! Skulle ha studsat runt i lägenheten om det fanns plats för det. Men ja får studsa inom mig istället:)
Känner mig även busig. haha. Någon som vill joina mig och kasta ägg på förbipasserande bilar? skämt åsido.
Är ju underbart att ja e gladare än vad jag varit dagarna innan. Tycker ja e så duktig som slutat =)

Så fort ja e klar med tvätten ska jag nog ringa min fru och höra om hon kan gymma nu på dagen istället för på kvällen. Blir så sent annars och jag tror jag behöver lite extra sömn faktiskt :)

Imorgon kommer världens bästa dag. Dvs fredag!
Har bokat in en timmas ansiktsbehandling med allt! Massage, rengöring, porrengöring. Mmmmmm kan ju inte bli bättre! Eller jo det kan det ju! Kvällen kommer bjuda på en liten hotellvistelse och middag! Kan jag bärga mig? Tror faktiskt inte det.

Nej nu ropar tvättstugan! Vi hörs =)

Tillägnat syster

Känner jag måste skriva om en människa som betytt så mkt för mig hela livet. Och det är min lillasyster.
Denna underbara människa heter Malou. Hon är den som alltid ställt upp när man behövt henne. Det är den personen jag kan gråta me, skratta med och även berätta allt för.
Jag kan inte veta en gång hon inte ställt upp för mig när jag behövt henne.

Under vårat liv har vi skrattat, gråtit, bråkat, slagits, skvallrat på varandra och ja allt. En underbar känsla att veta att man delat allt hela livet.

Utan henne vet jag inte vad jag skulle ha varit för människa. Jag vet iallafall att jag aldrig hade varit den starka människa som jag är idag om hon inte existerat! Denna människan är verkligen en av guds vackraste änglar som han lät få det mänskliga livet. Min skyddsängel, mitt själsfrände. Mitt allt!

Jag har alltid försökt finnas där för henne. Men ibland har man inte kännt sig tillräcklig. Maktlös. Så jag ville ge henne något extra som tack för att hon finns.
Under påsklovet så kommer jag bjuda med henne på en resa. En resa vi pratat och planerat under så många år som inte kunnat bli av. Men nu är kommer det bli av!
Vi kommer att fira den svenska påsken i det underbara Thailand!
Egentligen är hon värd så mycket mer, men detta har varit våra dröm så länge. och det är dax att drömmen uppfylls!
Tack för att du finns Malou! Utan dig hade jag aldrig varit den jag är idag! Du har gjort mig stark och jag kommer aldrig kunna tacka dig tillräckligt!

Vill även tacka mina underbara familjer. Ni har gjort minst lika mycket! Jag är ingenting utan er!


Det är du som ger mig hopp om livet! Jag älskar dig!

Avklarat!

Äntligen avklarat och jag får ta det med en lättnad. Ibland är mäniskor tyvärr inte som man trodde att dom var och man får vara glad att man kommer på det med tiden. Tog mig dock 4 månader att förstå det.
Är väl på sitt vis tråkigt det som hänt men är väl bra det som skedde.
Visst är man sårad. Det är man. För jag har blivit utnyttjad på min snällhet som så många gånger förut. Det som hänt är inte acceptabelt och det känns varken kul att bli sviken eller sårad på det sätt jag blev. Jag undrar bara vad som är i huvudet på en sån person. Känner personen ångest?
Saker man förmodligen inte får veta men är väl lika bra så antar jag.
Jag har det trots allt bra nu endå. Jag är glad över det jag har nu.

Hoppas faktiskt att personen känner ångest till det som hänt för att ljuga och uttnyttja som personen gjort, är så kallt gjort. Jag hoppas att du faktiskt någon gång blir en bättre människa. För vi alla människor är värda ett bra liv.
Man lär sig av misstagen. Eller hur folk? :)

Är glad att jag faktiskt inte är den där människan jag var förut. Den människan som bara skulle vara fly förbannad. Men denna gången var jag lugn. Jag har kommit långt med mig själv! Och jag är stolt över mig själv för den jag blivit. Har nu iaf lärt mig att snällhet inte alltid varar så långt. Denna gången varade det i 4 månader och där fick jag för att jag är snäll och ärlig. Men men :)
Att såra eller ljuga är något jag aldrig skulle kunna göra. För att såra en människa är nog den värsta känslan som finns! Det visar att mn på något sätt misslyckats med sitt eget beteende och det är något man måste ta tag i som person om man gör det. Ibland kanske det inte är med mening men då får man göra det bästa av situationen: Bättra sig!

Nu måste jag verkligen sova. Skolan och mer äventyr väntar imorn! Godnatt och tack alla för en bra dag trots allt. Allt känns bra! Och tack alla vänner och pingisbarn för att ni finns. Ni är alla guld!

Träningens underverk!

Tänka sig att det bästa inköpet jag gjort på länge är verkligen mitt gymkort!
Och eftersom min kropp en gång i tiden var fruktansvärt vältränad så har det inte tagit lång tid nu innan jag redan ser och märker resultat! Är riktigt kul faktiskt! :)
Oh bara för att ja märkt att det gett resultat så prövade ja faktiskt idag att köra ett pass pingis också. Oh vet ni vad? Min rygg höll hela träningen! Känns helt fantastiskt. Visserligen kände jag av den men aldrig så jag behövde avbryta. träning någon månad till så ska ja se att allt kommer bli så utmärkt, precis sådär som jag vill ha det :)

Var även själv tränare idag. Är så lycklig som har alla barnen kring mig. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Barn är fantastiska!

Snart är det iaf dax att göra något jag borde gjort för längesen. Men ibland tar det tid innan man tar sig mod att göra det. Kommer kännas skönt att få det gjort. Vet inte varför men det känns inte allt för jobbigt. Man känner sig tyvärr mest utnyttjad av min snällhet. Ibland är det inte alltid bra att vara en snäll människa.
Men som sagt. Det ska bli skönt att få det avklarat å man kan gå vidare!

Som ni märker är jag en gladare människa idag. Kan bero på att man för det första hunnit lugna ner sig och för att jag tränar så mkt. Träning gör mig lugn! Pröva ni det också. Det är den bästa medicinen för allt. Sen även för att jag har fått vara TRÄNARE! Den största lyckan av allt!


Jag ska inte bli arg!

Jag ska verkligen försöka hålla mig lugn nu. Man känner verligen att kroppen inte får det den behöver. Jag behöööver! Men jag vägrar. Jag måste sluta!

Nu när jag ändå är sådär arg ska ja passa på att vara mer arg. Skrev nyss ett långt blogginlägg (då var jag faktiskt glad, men har väldigt kort stubin nu). Och gissa vad? jo självklart dör internet precis när ja ska puplicera det. Kan inte bli mer lycklig.

Ja skrev iaf om allt ja gjort under helgen! Det var en bra helg! `Tänker inte skriva ner allt igen! Jobb, sminkning för modevisning bla bla bla. Awsome eller hur :) Ja känner verkligen ironin i mig nu...

Sen det absolut sista nu också: Är att jag är så less på dig! Ska nog tyvärr inte skriva för mkt heller. Lika bra det.

Är nog en gladare människa om ca 2 veckor skulle ja tro. För just nu så funkar varken min kropp heller huvud som jag vill. Jag vill bara gråta. Så jobbigt är det!

Alldeles för onyttig en sista gång!

Gymkortet är nu fixat och imorn kommer träningen börja på allvar!
Det har alltså innebärt en fruktansvärt onyttig dag för mig. För sen blir det stop på det ohälsosamma livet jag lever nu. Se bara på idag:
1 liter cola, 3 st marabou dubbelsaker, lösgodis, chips och en red bull. Det konstiga är at jag alltid äter onyttigt varje dag utan motion och endå smal!! Enda skillnaden är att jag gått upp 5 kg under sommaren och jag vill inte att det fortsätter i den takten! Var rädd om livet!

Under tiden jag smält i mig dessa onyttigheter har jag kollat på idol vilket delvis blev en liten besvikelse.

Som alla förhoppningsvi vet så är det onsdag vilket innebär skola (idrott på onsdagar), PINGISTRÄNARE och sen gym. En bra start på ett hälsosamt liv :)

Nej ja känner att det inte hänt så mkt intressant i mitt liv idag så jag avslutar nog här :)

En sak är värd att tillägga är att "du" inte ens förstått att jag är arg på dig, och det är ju lite skrattretande :)

Gymkort!

Hemma från skolan nu. Karaktärsdag idag. Vilket innebar övning inför sminkningen till modevisningen i Lunagallerian i Södertälje på lördag!
Hur bra linje går inte jag egentligen?

Förkylningen har börjar släppa kraftigt så hoppas nu att det går åt det bättre hållet!

Snart ska jag åka in till stureplan och fixa mitt gymkort så man kan börja gymma och få en snygg kropp igen. Usch känns inte bra att inte ha tränat kroppen på mer än 1½ år. Skäms på mig!
Kommer börja gymma ganska många dagar i veckan med min fru, wiiihoooo!

Någon som har förslag på vad jag kan laga för mat idag? Är sugen på att göra något man inte äter så ofta!


Resultatet från dagens styling :)

Åter igen tillbaka

Har blivit många långa pauser för mig i bloggandet. Mkt jobb har tagit upp tiden. Och nu har även skolan börjat vilket känns underbart!

Men det bästa med hösten är nog att pingisen är igång igen för full rulle! Älskar verkligen att vara tränare. Ungar är det mest fantastiska som finns. Deras energi och glädje kan göra vem som helst lycklig. Utveckling och lycka är något jag får se 3 gånger i veckan.
Och snart är det även dax för klubbens första egna pingistävling på 9 år! Ska bli fantastiskt kul!

Senaste veckan har jag legat hemma och varit sjuk vilket varit fruktansvärt tråkigt. Det innebär att jag inte kunnat vara tränare på en vecka vilket varit brutalt tråkigt att inte ha kunnat få se dom spela.

Något annat jag hunnit med att göra är att ha tagit körkort och att ha flyttat. Körkortet var jag klar med på 2 veckor och det känns verligen underbart att ha den friheten att ha körkort! Och tack alla som gratulerat mig. Blir så glad!
I onsdags flyttade jag till Örnsberg. Fixade hela flytten själv trots att jag var sjuk. Brutalt påfrestande men jag klarade det! Envis är man! Och Örnsberg gillar jag VERKLIGEN!

Tyvärr den senaste veckan har man fått lära sig åter igen att dom man tror står närmast sig kan vara dom mest falska ockå. Känns oerhört jobbigt och tråkigt att bli sviken. Förstår inte varför så många ska vara så opålitliga. 2 av mina närmaste här i Stockholm har jag nu bestämt mig för att ta avstånd från. För pålitliga vänner är det jag vill ha. Jag vill inte ha något annat.
När man tror man hittat något man gillar så får man senare veta att det inte var som man trodde. Man kommer hinna bli sviken många gånger i livet men det är bara att resa sig upp igen och gå vidare!
Jag gillade verkligen dig...

Valet över och massor av chock för många

Måste bara lägga in ett inlägg om hur läget ser ut nu inom politiken.

Många är fruktansvärt illa berörda av att Sverigedemokraterna kom in i riksdagen.
Vad sverigedemokrtaerna står för tycker många olika om.
Vissa menar att dom är rasister m.m.
Medans vissa säger att dom vill skärpa vissa delar

Ärligt talat så är det nog ett parti som många vet väldigt lite om. Eftersom det är ett parti som inte får träda upp på samma sätt som dom andra partierna.
Jag tror jag aldrig riktigt fått grepp om vad dom står för. Alla säger så olika. Så den diskutionen är väl bara att lägga ner. Jag tycker bara ingenting. Då slipper man de stora diskutionerna!

Men fortfarande, Nu blev det så att dom blev invalda. Svenska folket röstade så. Altså är det något man får acceptera. Det är ungefär som piratpartiet hade kommit in. Man får acceptera situationen. Att inte kunna vara i samma rum som någon annan är ett väldigt omoget beteende.
Men även där: Alla har sin åsikt!

Och Nu när detta valet är klart kommer det uppstå mer eller mindre krig i sverige skulle jag tro. Politik skrämmer mig nog faktiskt. Därför jag nog inte lägger aldeles för mycket energi på det.

Det enda jag tycker är att alla har rätt till en åsikt och man ska inte bli ovänner med andra för det. Politik skapar osämja!

Nu när detta valet är över så tänker jag. Hur vill jag ha Sverige?
Jag vill att Sverige ska vara ett lugnt fridfullt land där alla ska kunna leva ett tryggt och lyckligt liv! Så ska ett land vara byggt! Och jag hoppas och tror nog att Moderaterna kan skapa det drömland som jag vill ha!

Sen kan ja iof tycka att Sverigedemokraternas personer är rätt omogna som står å skriker som huliganer. Så där skrämmer nog dom mig faktiskt.
Detta val gav mig mer erfarenhet om politik än någonsin innan!


RSS 2.0