Kort semester och nytt extrajobb :)

Tjoohooo!
Idag drar jag iväg på en liten kortsemester till Ingrid.
Ingrid är en som bor på min uppväxtort som jag mer eller mindre bodde hos ett tag :) kommer hem igen på fredag. men kommer inte varar helt ledig för det. Har mkt kvar att fixa med tjejsatsningen till oslo men det börjar röra på sig! =).

I förrgår var det den efterlängtade hemmapremiären för bajen! Och vilken match det blev!! 4 sekunder kvar av förlängningen och bajen slår in 2-1. Kan inte bli lyckligare :) 
men pga den underbara matchen så resulterar det i en röst som inte längre finns. Har nog aldrig varit hesare (stummare).
Igår prövade ja faktiskt på ett nytt jobb  (till).
Jag och boyfriend bor nära världens bästa pizzeria. Våran favoritpizzabagare behövde extrahjälp och självklart ställer man upp. Det jag fick göra va: Ta emot beställningar, ta betalt, göra pommes, fixa kebab, fixa rullar, sallader, städning m.m. Var en hel del till men ja tror alla kan tänka sig vad som ska göras :)
Var lite jobbigt i början eftersom pizzorna kostar olika mkt så var det ju bara att försöka plugga in dom.
Har alltid undrat hur det är att jobba i en pizzeria så nu vet jag :) haha
Nej nu krävs det kanske att man börjar packa lite och gör sig i ordning :) CIAO! =)

Skriva av sig!

ååh gud vad ja bara måste skriva av mig. mkt blandade känslor!
lyckokänslorna är från gårdagen då ja fick 3 glädjande besked!
1.) jag blev framröstad till månadens ledare vilket gör mig riktigt rörd. Blev verkligen glad så tack alla för ert härliga stöd! jag behöver det verkligen! :)
2.) Mina pingisflickor kommer med största sannorlikhet att ha möjlighet att få träna 3 ggr i veckan nästa år! Så underbaaart kul för dom!
3.)2 av mina pingistjejer kommer vara med i lilla sportspegeln. Altså dom blev så glada när dom fick veta det och likaså deras föräldrar! Att se alla föräldrar och barns lycka gör mig själv så lycklig! Det är nu man verkligen förstår varför man är tränare :)
Något annat som däremot ska bli riktigt kul men fortfarande ger mig stor press är den tävlingen i norge ja ska åka med stockholms tjejer med. Team Stiga. Att ha en sådan ledarroll är väldigt kul och en stor sak att ha gjort men det ger en stor press på en. Coacher är i stort sett klart. Dock vet vi inte spelarantalet än men det löser sig. Det mesta handlar om den ekonomiska biten. Jag hoppas, bönar och ber om all den hjälpen man kan få där via bidrag för sådant. Slit läre bli men det är det värt. Jag vet själv hur stort jag skulle tyckt att det var om jag hade fått göra en sån här sak när jag var liten och spelade pingis. Det skulle ha varit ENORMT och något av mina bästa minnen.
Sen tillkommer ju resan. Hur åker vi dit? när åker vi dit? hur och när åker vi hem? vad kommer allt kosta? jadu. många trådar att dra i men detta kommer jag lösa. Allt för svensk tjejpingis =)
Folk frågar mig ständigt hur jag orkar med allt. Just som det är nu har jag skola,3 jobb plus tränaryrket även en styrelsepost i stockholms bordtennisförbund och håller i unga ledare tillsammans med en annan kille. Hur jag orkar allt? Jo med all den energi som man kan få från barn kan man orka allt! Jag är en människa som älskar att göra andra glada. är andra glada och mår bra så mår jag bra! Att vara upptagen är en del av mitt liv och något jag trivs med. Alla har vi olika sätt att leva på.

Nu har jag fått skriva av mig och det kändes skönt! Press är endå en bra känsla. Den känslan innebär att detta är något man inte vill misslyckas med utan måste genomföras och vad jag vet har jag alltid klarat mig igenom alla sorts hinder. Man kan om man vill!

Dags att ta och sova nu skulle jag tro. upp om 4 timmar för att åka på konferencekryssning med Stockholmsbordtennisförbund! Kan bli intressant och givande =)
Godnatt alla och tack för det stödet man har runtomkring från spelare, föräldrar och ledare!


RSS 2.0