Shiet vad ni saknat mig!

Förlåååt att ja inte skrivit på länge. Har verkligen varit upptagen!

Det är så när man är en upptagen, omtyckt, smart, snygg blondin som behövs! Finns ju inte så många smarta blondiner så när dom väl finns så blir man upptagen jämt. Men så är det.

Vad här jag gjort under denna tiden?
Jo jag har haft mina pingisträningar, massor av plugg och jobb som dealer. Sjukhusbesök osv.
Var på akuten förra söndagen och fick handleden röntgad. Vilket den skulle ha gjorts för längesen egentligen. Läkarens blick och sätt att uttrycka sig när jag gått så länge med skadan är sjuk. Haha ni skulle sätt hans ögon när han kollar på min svullna hand och utbrister!
- "Men herregud! varför har du inte kommit tidigare!? Det här måste du gå och röntga omedelbart!"

Så där sitter man efter röntgen 1 timma senare och är livrädd att få gipsa. Men kommer in till läkaren och han säger att inget är av! Och tack gode gud för det! Men däremot ledbandsskador och andra mjukdelsskador. Så han sa åt mig att nu måste jag bannemej vila handleden!
Och det har jag gjort nu. Men den e fortfarande svullen och gör ont. Läkaren sa till mig att ha tålamod för sånt här tar lång tid att läka. Men snart orkar jag inte vänta mer att ta lugnt. Men den är endå MYCKET bättre än förut. 4 av 5 toast för det (Y)

Hahaha och i Måndags i skolan när vi skulle göra hårstyling. Det slutade med att ja fick så ont att till slut domnade hela tummen bort xD.

Och hmm. En annan sak. Killar fattar verkligen INGENTING! Shiet var har ni hjärnan egentligen? Men det vet vi ju andra redan svaret på :)
Alltså när man verkligen säger till alla. "Jag vill inte ha någon kille, jag vill ingenting" Och alla bara jaja, det fattar vi. Endå försöker alla gå det där lilla steget längre. Men wtf fatta! Jag älskar att bara ha mig själv! Ingen annan att bry sig om. Bara mig mig mig mig!
När folk man knappt inte känner börjar fråga om vad man vill ha i julklapp då går det för långt. Då blir ja rädd. Haha.
Okej, jag gillar att få uppmärksamheten. Men jag får FÖR MYCKET uppmärksamhet seriöst.
Men så är det när man är nybliven singel och snygg. Fan fett jobbigt ibland ju. Haha.

Och sen måste jag ju förrsten tacka alla läsare! Bloggen växer fan hela tiden. Och fast ja inte skrivit på över en vecka nu har ja fan fett många läsare. Sick asså. Haha. Alla vill veta vad som händer i mitt liv. Är det inte gulligt? :')

Sen måste jag ju skriva tack till vissa personer:

Tack Anna Nilsson för den tiden jag får med dig när du är här i Stockholm. Du har alltid varit vid min sida när jag har haft det tufft. Och jag kan lova dig. Att nu när du kommer gå igenom den här tuffa tiden, jag kommer finnas där bredvid dig när du behöver mig.

Tack Jasmin Billborn för att jag har fått lära känna dig. Jag har aldrig fattat tycke för någon så snabbt som för dig. Det kallas personkemi. I din närvaro känner jag mig 100% trygg och att jag vet att när jag är med dig kan inget hända mig.

Tack Mamma och Pappa för det stödet ni gett mig! Ni har gjort allt och mycket mer för mig och jag kommer aldrig kunna ersätta det ni gör för mig. När du kom till Eskilstuna och kollade på mig pappa när jag spelade pingis. Tårarna som kom då var 100% äkta. Jag har saknat dig så mycket! Och jag är stolt att kunna få visa att jag fortfarande spelar pingis för dig pappa. Du har inte sett mig spela på säkert 4 år och jag blir så lycklig av att visa vad jag kan för dig. Precis så du ville ha det. Jag är stolt att ha kunnat få visa upp mina pingiskillar och tjejer för dig så du får se att jag kan lyckas jag också. Sen jag flyttade till Stockholm med ditt och mammas stöd klarar jag allt! Tack mamma för att du kommer nu på fredag! Jag behöver dig. Jag är snart 20 år och jag skäms inte att säga detta men jag behöver min mammas och pappas kärlek precis som en 7 åring behöver sin mamma och pappa, Ni är mina hjältar och kommer alltid vara.
Som jag sa förut mamma. Nu när jag flyttat ner hit till Stockholm utan dig mamma, jag lovar att jag kommer klara min utbildning och lyckas här i livet. Jag vet det. Och jag gör det för dig! Mitt liv har precis nyligen börjat här i Stockholm och jag älskar det! Inget mer jävla norrland inte. Är för bra för den skiten.
Och Pappa, bara så du vet håller jag på att göra en MVG uppgift på svenskan. Där du är inblandad. Den ska innehålla perosnbeskrivning, miljöbeskrivning och en stor händelse i livet. Den stora händelsen kommer handla om när du och jag åkte ner till Visby tillsammans, då var jag 11. Då var du verkligen min hjälte i mitt liv. Och det är du nu med! Pappa är och förblir min hjälte! Du har räddat mig så många gånger och lyckats få mig att resa mig upp igen från allt. Ingen pappa skulle ha klarat av allt som du stått ut genom dessa åren. Mina depritioner, mina sjukdomar och allt mitt jävla sportande! Att ha klarat av en tonåring som mig är inte lätt som förälder men det har du och mamma klarat galant. Därför kan jag LOVA er: Jag kommer lyckas med min utbildning och bli något! Ni kommer kunna vara stolta över mig precis så stolt som jag är att ni är mina föräldrar!

Och till sist:
Tack Minna och Peo för att ni tar hand om mig med varma och öppna armar. Jag kommer aldrig göra er besvikna. Systrar sviker inte varandra. Jag älskar er och allt ni gör för mig!!!

Och såklart tack alla andra som har funnits i min närvaro och gör livet så jävla underbart! Tack Dan, Therese, Paola, Malou, Mandy, Eve, Yula, Elina, Sara, Linus, Zulle, klasskompisarna och alla andra fucking konisar!

Det sista jag ska lägga in efter detta långa blogginlägg är en så fuckat jävla bra låt! Älskar den så jävla mycket! Lyssna och äääälska den älsklingar!!




DM dag 1!

Somnade inte fören halv 4 på natten så det blev 3 timmars sömn inför DM. Var så nervös för att min lilla Tyra är DM hennes allra första tävling. Hon vann ingen match men set ialllafall. Alla sa att hon var jätteduktig för att bara ha spelat sen i höstas. Jag är världens stoltaste tränare till Tyra :)

Sen var det jag som skulle spela. Spelade först Dj20. Gick vidare från poolen men förlorade i kvartsfinalen. Fick inte mitt spel att funka men hade endå inte vunnit matchen :)

Sen Spelade jag Damdubbel 20 och där gick de ju inte så bra heller.

Men nu till det Roliga! Och det roliga ääääääääääär: Mixeddubbel tillsammans med Pierre Lönn!
Vi gick till semifinal där vi fick möta det råa och hänsynslöst brutala braiga paret Jeanette Lindberg och Adam Hardarsson. Dom inledde med att ta första settet mot oss med 11-6 Inte en bra start för mig och herr Lönn. Andra settet fick vi med oss med 11-8. 1-1 i sett. I tredje settet står det 9-8 till lindberg och hardarsson och P.Lönn missar bollen. Och han blir så arg att det kokar ånga ur skallen på honom och slår racket rätt i barriären så att racket flyger i bitar och hamnar i andra hagen. Där tog min och Lönns resa slut för att han fick gult kort och fick inte fortsätta spela. Inte sportsligt Lönn. Så vinsten till Lindberg och Hardarsson!

Finalen briljerade Lindberg/Hardarsson och vann riktigt snyggt med 3 raka sett mot motståndarna. Helt fullvärdiga vinnare och vi gratulerar dessa människor till deras stora vinst! GRATTIS! Men om Lönn inte hade haft sönder racket så hade jag hoppats på en jämn semi mot er. Hoppas att en revangematch erbjuds av er?

Imorn blir det DM också. Som tur var har jag ingen som kan slå sönder racket och förstöra en match för mig då. Min damdubbelpartner är lugnet själv som tur är :)

GRATTIS igen Lindberg och Hardarsson!


Grymmast!

Har precis kommit hem från Agge. Har stylat henne idag inför hennes jobb. Och SNYGG blev hon såklart. Vad hade man förväntat sig egentligen om det är jag som gjort det :)

Får så mycket uppmärksamhet Btw. Ganska kul. Singellivet leker. Idag var det någon som skickade sms till mig. Har ingen aning om vem det var. Men han fick min msn och han var inte dåligt snygg!! 9,5/10 till honom. Mumsbitar där. Vartfan får folk mitt nummer från? Nån som kan svara på det??

Kul när folk börjar bli sotis på mig. Hihi!
Och inte alla i den här världen som är naturligt smal som jag. Vissa får jobba för det medans jag kan vara NATURLIGT smal :)..

Nu måste jag sova tyvärr. Ska upp tidigt imorn och coacha i Brännkyrkahallen. :).
Men måste avsluta med att lägga ut en bild på min baby :)

GODNATT!


Fira nyår med denna sötnosen<3 Hihi

Jobbigt att vara bäst :(

Alltså det är nästan jobbigt att vara singel och snygg nu. Man får så mycket uppmärksamhet. Nästan för mycket. Killar är ju som galna serri.
Ta en kölapp!

Folk frågar hela tiden om mitt nummer, om vi kan träffas,bjuda på middag, ta en promenad och etc

Men nej nej nej.. Jag har för hög standard. Jag är kräsen och endast det bästa duger för mig nu. Kommer vara sååå försiktig med att hitta någon nu så att det inte blir som det blev sist jag hade någon.

Och jag vet nog att jag faktiskt redan har det bästa på gång. Hihi..

Så ledsen alla som hade hoppats att få ihop det med mig men jag är för bra för er allihopa :)
Det är inte ni som väljer mig. Det är jag som väljer er (Y)

 


Nazzigt

Igår var jag som sagt hos Agge och provade lite styling på henne. Först blev man ju sjukt besviken på frisyren. Men sen med sminkningen som jag gjorde så blev hon ju en såååå hot maaamaaa. Usch vad bra jag är på att styla. Jag är nog aldeles för bra för mitt yrke :)

Efter det åkte jag och var pingistränare och detta passet fick dom verkligen jobba. Men det gav iallafall resultat måste jag säga. Duktiga pojkar (Y)

Somnade igår typ klockan 1 och vaknade klockan 1 idag. Usch värken tar verkligen slut på all min energi.

Ge mig dig!<3

Fuckat

Har verkligen sovit illa inatt! Som även många andra nätter. Hur man än ligger så gör det kefft ont i ryggen. Börjar tröttna på smärtan. Har haft brutal värk i handleden med.. Men men, smärta är en del av livet och det är bara att leva med det.

Idag ska jag åka hem till Agge och prova att göra olika frisyrer och sminkningar på henne. Hon fyller år den 19:e och jag ska bli hennes egna stylist.
Hör av er till mig om ni skulle behöva hjälp ni med på [email protected].
Jag gör det gratis :)

Nu ska jag betala lite mer sjukhusräkningar. Dom tar aldrig slut. Ganska tråkigt du.

 

För övrigt saknar jag min flickvän ELINA GLADH väldigt mycket


Kort skoldag

Gick upp 6 imorse. Tröttare än någonsin men kom upp iallafall! Satte mig på bussen till skolan och försökte plugga till makeup-läxan vi hade men lyckades somna med boken i handen ett 10-tal gånger.

Kom fram till skolan och då säger rektorn att våran lärare är sjuk så vi i klassen fick pengar så vi kunde åka till stan och käka på donken om vi ville och ett papper med små uppgifter på som vi skulle lösa.
Har inte direkt dålig skola om man säger så. Dom har cashen ;)

Kom hem och tvärslocknade på sängen och sov till typ klockan halv 5 eller något. Brutalt skönt.

Har varit en toklugn dag och jag njuter av varje sekund. Enda som besvärar en är den där förbannade ryggen och handleden som vägrar bli bra. Men som jag redan vet kommer det ta ett bra tag till innan allt har blivit bra igen.
Men det kan jag leva med för jag har ett sjukt underart liv nu :)

Och jag LÄNGTAR som fan till jullovet. För då ska jag till världens bästa :)<3 Hinner ju inte innan jullovet. Har så mkt att göra i skolan, jobb å allt. Men överlever nog ja :)


Måndag, en hel karaktärsdag i skolan

Halloj! Varit en riktigt kul dag i skolan. Arbetat med håruppsättningar hela dagen och det har gått bra och varit riktigt kul. Vi fick börja med att lära oss en s.k svinrygg. Sjukt kul och min blev sjukt bra för att vara första gången. Kommer skriva under bilden hur man gör.

Efter svinryggen fick jag göra klart min uppsättnng som man skulle göra efter att man curlat håret. Curlade håret gjorde jag innan lovet och jag kommer skriva under bilderna där med. Fint och kul. Kolla bilderna så får ni se vad duktig jag är ;)


Svinrygg:
1:
 Börja med att dela upp luggen i en 3-kant och spara den till sist.
2: Tupera hela håret. Tjock tupering i hårbotten och tunnare ju längre mot hårtopparna du kommer.
3: Borsta håret bakåt. Borsta bara löst på ytan.
4: Borsta håret försiktigt åt ena hållet och sätt fast håret i med hårnålar i mitten av bakhuvudet hela vägen upp.
5: Borsta över andra sidan av håret över på det andra och snurra upp håret som en korv och se till att hårtopparna är längst upp.
6: Fäst håret med hårnålar
7: Skjut ner topparna i det runa hålet som blir upptill.
8. Gör nått kul och fint av luggen!
9. KLART!

 



Curlat hår som jag håller på att ta ut



Såhär ser det ut när man tagit ut curlarna.
Nu ska jag göra en frisyr av detta!



Och här är resultatet!
Fan vad grym jag är!


Söndagen i Eskilstuna!

Det var INTE kul att gå upp klockan 8 på morgonen efter gårdagens kväll. Men jag kom upp. Är man tränare så får man ta sig i kragen och komma upp oavsett hur sliten man är sen en hel kvälls festande.

Vaknade med total nackspärr och en helt fuckad ryggvärk och trodde jag skulle dö av smärta. Men som tur var så släppte nackspärren på högra sidan sen. Så beslutade mig för att spela min sista klass endå. Dum som man är....

Gick bra för några av mina ungar. Ture och Ture och John och Elsa kom 3:a alla 4. Så kul för dom och för mig som tränare att se dom komma så långt :)

Själv spelade jag Damer 2 där jag vann. Och det gjorde jag ENKELT. Sen jag fick mitt kortnabb så funkar allt finfint :)

Coachade även några tjejer från spårvägen som jag har i tjejsatsningen som jag är tränare åt. Världens sötaste flickor!
Och lilla duktiga 8-åriga Ellen lyckades jag coacha fram till en 2:a plats i Flickor 12! Hur duktig är inte hon? Så himla fint spel hon har för att vara så liten. Hon kommer vara helt sjukt grym om bara 3 år.

Vi i Norrtull fick med oss sammanlagt 12 fina medaljer hem 4 guld, 4 silver och 4 brons. Inte dåligt

Bussresan fick jag även ett till fint pris med mig hem! Fick ett pris från klubben för att jag varit en riktigt bra, duktig och engagerad tränare och att jag gjort allt bra under klubbresan. Kändes riktigt bra :)

Innan jag lägger upp bilderna från söndagen så vill jag bara säga att denna klubbresan har varit så fruktansvärt j*vla rolig och det kommer bli ett minne för livet!
Tack alla föräldrar, ledare, pingisungdomar från klubben som satt och hejade och klappade som bara tusan när jag spelade. Det var riktigt kul och pingis har aldrig varit roligare än vad den är nu sedan jag bytte klubb till Norrtulls SK. Vi är ett underart gäng. Och tack alla andra som gjorde denna helgen GRYM! 10 av 5 Toast är betyget för helgen!! Bästa någonsin:)


Flickor 10
Längst till vänster: Ellen 2:a
Längst till höger: Elsa 3:a 


Pojkar 10
3:e fr.V: Ture 3:a
4:e fr.V: Ture 3:a
5:e fr.V: John 5:a


Sötaste Ellen med alla hennes pokaler som hon vunnit denna helg.
Resultatet blev 1:a Flickor 9, 2:a Flickor 10 och 2:a Flickor 12!


Hela Norrtullgänget! Tack för en underbar helg allihopa :)


Lördagen i Eskilstuna!

Dagen började tidigt på morgonen. Upp klockan 08.00 för att gå till pingishallen och coacha alla underbara ungar i klubben!
Efter det var det min tur att spela. Efter att ha haft en ryggskada där muskulatur och kotor blivit skadade och en förmodad spricka i handleden så ställde jag upp endå! Med tanke på alla omständigheter som var så spelade jag riktigt bra pingis. Och det gav en utdelning till en andra plats i Damer Elit. Jag är nöjd.
Vi i klubbben fick även med oss lite andra fina platser.
* Birkhammar 1:a i H4
* Sebastian Silver 1:a i H1
* Pierre Lönn 2:a i H1
Och även massa andra placeringar. Men inget jag kommer ihåg just nu.

Något som är så himla mycket värt att nämna är att min flickvän Elina Gladh även var där! Vi hade det riktigt mysigt ;)

När man spelat klart gick man hem till hotellet och duschade och gjorde i ordning sig för den kommande superkvällen!

Först blev det en god middag tillsammans med dom andra i klubben och efter maten ett glas vitt.
Sedan gick vi upp på rummet och började dricka lite.

Sen bar vi oss ut på krogen! Och det blev Harrys. Ett riktigt najs ställe. 3 olika dansgolv och nedervåningen bestod av en lugn bar med trubadur. Trubaduren sög förresten ^^

Trevligt folk, trevligt ställe och underbara klubbkompisar som man kunde ha kul med.

Denna dagen fick ett betyg på 5 av 5 toasts! JIIIIHOO!

Det är det här som är så bra när man är singel. Man kan göra VAD MAN VILL! Sjukt najs att vara ute på krogen nu =)
 
Och nu blir det bilder från denna dagen! Inget ni vill missa!!!!


Nu ska katten ut på jakt! Mohaha


Nästan hela gänget. Stefan, Niklas och Mick saknas


Haha Niklas och Tom ^^


Mmm Mjaou, Kattgodis! Han i mitten var INTE dum du ^^


Världens BÄSTA helg!

Ojojoj! Har så mycket att skriva om att jag får skriva det här i omgångar och olika inlägg. Kör dag för dag. Så nu börjar vi med fredag!

I fredags startade världens bästa dag. Började med att vakna när jag kände för det och sedan packa för den kommande klubbresan som väntade.
Packade klart allt och åkte till Vällingby för att träffa mina bästaste vänner Sara och Linus. Underbart att få se er igen och att få hålla om er! Har saknat er!
Träffade även en väldigt trevlig Paola där :) Det gillas mycket!

Efter det åkte jag till Odenplan för att hoppa på bussen tillsammans med pingisklubben för att tävla och coacha i Eskilstuna. Bussresan var trevlig med Herr Silver spelandes på sin gitarr.
Vi kom fram till hotellet, lämnade upp våra saker på rummen och gick och åt en gemensam middag. (Vi var sammanlagt 30 stycken som åkte)
Efter en inte all för god middag gick vi stora människor upp och drack på mitt hotellrum och sedan gick vi ut på krogen. En riktigt mysig kväll måste jag säga!

Den dagen tackar vi för så nu lägger ja ut några bilder från fredagen och så kommer lördagens historia i ett nytt inlägg!


En glad Linus i Vällingby :)


Schtek på hotellrummet ^^


Kvällens Outfit


Och en trevlig kväll ute med några öl.




RSS 2.0