Its all about money

Tänka sig att även inom sjukhusvärlden handlar allt om pengar!
Som typ alla vet har jag problem med min mage. Fick magkatarr för 1 månad sedan och det har inte gått över än trots medicinering. Igår blev det outhärdligt så igår fick jag uppsöka akuten igen...
Vi kunde konstatera iaf att det är magen som är problemet och inte blindtarm eller något iaf eftorsom jag fick en bedövningsgel att svälja rätt ner i magen. Usch det äckligaste jag haft i min mun!
Det enda problemet var iaf att dom inte kunde göra någon gastrostopi på mig. Min fråga blev självklart varför? Jo för att mitt sjukhuslän (Söderhamn) skulle vägra betala det eftersom jag var i Stockholm.
Handlar inte sjukvården om att få folk friska? Det här är så skrattretande! Jag kan inte en sitta normalt upp för att min mage krampar! Känns som någon sticker en kniv i magen på mig gång på gång, jag kan inte skratta, jag kan inte gäspa för allt gör ont! Nej tydligen ska folk behöva plågas :)
Det dom sa på sjukhuset var att om jag har ont imorgon så kan jag komma tillbaka. Varför ska jag komma tillbaka om dom endå inte kan göra något för mig?
Som tur är så har jag och Glenn bokat in en Söderhamns tripp nu på mitt höstlov så jag bokade en tid hos min husläkare. Så på torsdag har jag tid hos henne och sen får vi se hur fort jag får en gastrostopitid.
Den här världen är ju totalt idiotisk.
Det jag kan glädjas åt är att om jag är helt lugn en lång tid och inte gör absout någonting är att smartan blir mindre. Då kan jag faktiskt gäspa :)
Så ska jag göra något kul så får jag räkna med en lång vila innan.
Men men. usch va ja klagar egentligen! Kunde varit värre. Men jag blir självklart lite upprörd för det är ju trots allt jobbigt med smärtan :P

I fredags fick jag flera enorma rosor av Glenn! Hur söt är inte han? Jag blev såå glaaad!
Sen kollade vi på bio och det var helmys! Filmen var riktigt bra och satte sig djupt i hjärtat.
Lördag blev det jobb och sen sova en natt utan Glenn (buhu), Söndag pingistränare, TJOHOOO det bästa som finns! :D
Och sen åkte jag hem till Glenn tillsammans med hans föräldrar. Så jag Glenn och hans syskon lagade maten. Mummssiiii.
Igår blev de som sagt sjukhuset, Glenn följde med, han gick tidigare från jobbet, stannade trots en viktig match som han ville se och sen säger att han stannar om ja så blir inlagd även fast han ska upp å jobba dagen efter. Hur kan någon vara så snäll och bry sig så mkt? Åååååh jag har sån tuuuuuuur! Och jag är käääääär!!!
Lovet kommer bli det bästa någonsin<3

En helg i Flen!

Goddagens allihopa igen!
Magkatarren har börjat släppa och hur skönt är inte det? Fick dock gå in på en ny 14-dagars kur eftersom det inte släppt än. så är det inte bättre om ca 9 dagar så blir det en gastrostopi för mig och den har jag hört inte ska vara så rolig. Så jag hoppas verkligen det är bra tills dess!

I fredags åkte jag och pojkvän till Flen. Det började inte bra. Det började med inställda tåg och då kommer den där paniken som inte är bra. Men till slut kom vi med på ett tåg som bara var försenat iaf så det var skönt! I flemmingsberg hoppade världens underbaraste Ellen på tåget också.

Fredagen bjöd inte på så mkt. Förutom en vidrig middag på en dålig pizzeria. Men vad hade vi förväntat oss? Det var ju Flen vi var i som väldigt många Flensbor påpekade.

Lördag blev det dags för pingis! Top 12. Det var verkligen jättekul att få börja spela pingis igen. Kändes väldigt konstigt måste jag säga. Eftersom man inte spelar gick man in med en väldigt låg inställning och jag brydde mig typ inte om hur det skulle gå. Jag var väl inte den enda som var förvånad att komma med. Jag vet inte av hur många jag fick höra av "hur kom du med?" Haha rätt roligt faktiskt :)
Efter några spelade matcher märkte jag faktiskt att jag fortfarande kunde spela pingis vilket jag inte trodde. Så de gick ju bättre och bättre.
Min matchkvot slutade på 4-3 så i lördags var jag så nöjd! Eftersom jag trodde jag skulle förlora varenda match och jag hamnade på en pluskvot så var jag verkligen överlycklig. Så på söndagen Kom deppdagen. Dagen då jag kom på att om jag hade gått in med en helt annan inställning hade jag faktiskt brytt mig mer och spelat bättre. Och jag blir väldigt besviken på mig själv att jag går in med inställningen "jag bryr mig inte hur det går"
För när jag gick in med inställningen KÄMPA så gick det fan så mkt bättre. Jag säger själv till alla hur viktig inställningen är för hur en match ska gå, och jag gör raka motsatsen av vad man ska göra. Men men. Jag gjorde mitt största misstag och det kommer jag få lida över. Synden straffar sig själv =)

Lördagkväll bjöd iallafall på en underbar 3-rätters middag med pojkvän. Var jättegott och helt underbart mysigt :) Tänk att det fanns god mat i Flen :)

Och söndag bjöd på mer pingis!

Drar en kortsumering av lite annat också. Man kan inte skriva för mkt :)

* Hotellfrukosten var vidrig och sängarna hårda så man fick ont i ryggen! Skäms hotell loftet. Bättring :)
* Träffade Emma igen
* Upptäkte att det gick att spela pingis trots man inte tränar så en "come back" Ligger nog inte långt borta :P
* Köpte en ny vattenflaska. Haha jag undrar varför =)
* Jag träffade ju Malene också! :D
* Jag var djupt besviken på söndagen så tack alla som gjorde den dagen bättre!
* Tack NSK för att jag får spela för en kanonklubb =D

3e dagen i fångenskap

Ja å känns det. Så känns det när man inte får göra som man vill. För om jag gör som jag vill kan jag få magsår.

Åhhh guuuud vad jag saknar att få ta en kopp kaffe, få tugga tuggummi, käka en fet pizza, Gå tillbaka till livet med lite stress så som jag gillar det :)

Men nope. Jag ska vara hemma, äta kokt och okryddad mat. Middagen igår var det värsta jag någonsin ätit. Hemmagjort potatismos (visserligen helt ok utan kryddor) Och kokt pangasusfilé (fisk) Konsistensen på fisken smaken allt fick mig att få kväljningar för varje tugga!
Så ja tror jag kommer föredra att gå på min flytande föda den närmaste månaden så som yougurt och smoothies istället för maten.
Någon som kan ge mig bra exempel på mat som kan smaka bra kokt och okryddad?

Så om ni inte vill leva som ja gör nu så STRESSA INTE! Du får ni gå igenom detta också!

Imorn tänkte jag faktiskt göra mig ett försök att gå tillbaka till livet igen. Fast lugnt. Jobb imorn på ohio, sen tränare :) Hoppas det funkar.
För varje gång jag blir arg, stressad, upprörd eller något så känns det som någon sticker en kniv i magen på mig.

På fredag åker jag upp till Rånäs och sover hos Glenn. Tjohoo =)

Biokväll!

Kom precis hem från en mysig biokväll! =)

Vi såg på Wall Street - Money never sleep
Den var faktiskt riktigt bra. Aldrig en film jag hade valt att gå på men nu var det inte jag som valde så :) Är faktiskt glad att det blev den filmen. Bra handling, men man kände sig dock nästan stressad av att se den filmen. Jag vet iaf vilket yrke jag ALDRIG någonsin kommer jobba med nu iaf =)

Nu sitter jag och tuggar på macka med kokt skinka och gurka. Börjar redan tröttna på att tänka på vad jag bara får äta och dricka. Inte ens tuggummi!!!!!!!
Men men. Är huvudet dumt så får kroppen lida =)

Bästa/Sämsta helgen!

God förmiddag allihopa! Hoppas alla haft en skön helg och att man är reda att ta tag i en ny vecka =)

Fredagen började med en 2 timmars ansiktsbehandling. Var fruktansvärt skönt kan jag säga. Något både min kropp, huvud och ansikte behövde. Blev väldigt avslappnad och ren :P

Efter det åkte jag in till stan mötte upp en väldigt underbar person :) Checkade in på hotell mornington på Östermalm.
Gick ner på stan och shoppade :)
Upp till hotellrummet och göra i ordning sig och sen ut på middag :) Maten var underbar, servitören asskön och ett mycket bra sällskap :)

Efter det gick vi ut på en nattklubb satte oss där och tog oss en drink gick sedan på långpromenad och sen till hotellet igen.
Helt underbar kväll!

Sen blev det Lördag! Lördag innebar premiär för Norrtullslaget! Första gången min klubb arrangerar en tävling på 9 år!
Allt flöt på bra. Vi höll tidsschemat, anordnade minipingisturnering vilket blev en höjdare, bra pingisspelare och många glada människor :)
Även min lilla ängel Ellen ställde upp i klass H5 där hon kom på en hedrande 2:a plats! Riktigt stolt över henne!

Tyvärr var det en ganska jobbig dag lördagen då jag gick med magkrämpor hela dagen. Blev till slut att jag fick åka till sjukhuset vilket bevisade en grov magkatarr. Så det som händer nu är vila hemma i 4 dagar, inte stressa, äta endast kokt och okryddad mat i 14 dagar och medicinering i 14 dagar. Sen får vi se hur det gått.

Men många känner väl mig? Sitta still när det finns mkt att göra? Tsss. Jag bröt lite mot vad läkaren sa. Så jag åkte faktiskt till Norrtullslaget även söndagen för att hjälpa till. Vilket jag är glad över att jag gjorde! Finns inget bättre än att se att tävlingen flyter på bra, se våra små pingisadepter utvecklas och spela grymt bra spel! Vi fick faktiskt några norrtullsvinster vilket var så kul =) Vi vann den yngsta pojkklassen P8 och även den näst yngsta om jag inte minst helt fel. P9? Kan någon rätta mig om detta e rätt eller fel? =)
Även min lilla Ellen ställde upp denna dagen med. Men i Flickor 15. Observera att detta lilla energiskott endast är 9 år och vet ni vad? Jo hon vann flickor 15 =).

Har skrivit fruktansvärt mkt nu. Så ja kanske borde resa mog från datorn åka och handla mat som ska vara kokt och smaklöst. Suck... Men men. Jag får skylla mig själv som aldrig kan ta det lugnt. Måste även ringa min chef för nattjobbet och säga att jag inte får fortsätta. Han kommer nog inte bli glad :/ men jag vill inte att min magkatarr ska leda till magsår! Ibland e man tvungen att prioritera och nu prioriterar jag min hälsa framför pengar!

Tänkte bara avsluta med ett tack till alla som var med och hjälpte till i helgen med tävlingen! Vi alla gjorde det så bra! Domare, sekreteriat, cafét, allt i allosar och alla andra! 5 av 5 får ni av mig i betyg =)

RSS 2.0