HAHAHAHAHAHA

Ja som många vet har det ju varit snöstorm.
Det har ju påverkat Stockholm hårt så nästan all SL trafik har varit inställd.
Man har mer eller mindre varit instängd i sitt eget hem.
Så när man inte kan göra något får man roa sig på andra vis och ja.. då kand det sluta såhär brutalt! xD


Lillasyster Mandy gästbloggar!

Hej folket :D nu är jag och Marcus i Sthlm hemma hos Lollo, har varit här sen i tisdags. Vi har det tjockt najs, har varit inne i stan och träffat Samuel och Cornelia, vi har färgat mitt hår och massa andra saker. Är verkligen glad över att vara här och att få spendera tid med systerlollo! Vi är lika knäppa som vanligt, så underbart att se henne så glad. När du är lycklig är jag lycklig! Snart ska vi in till stan, Lollo ska vara pingistränare och jag och Marcus ska träffa Samuel. Igår åt vi kyckling & pommes med currysås, det knullade verkligen i munnen, moahaha! :D Men imorrn blir det hemfärd, sad but true :( Kommer sakna dig syster! <3


Snyggsyster och hennes nya läppar! Fett bra vart det, är fan avundsjuk, haha! <3


Ogilla SL

Igår slutade jag jobbet 01.00. Jag var hemma 04.25! En rasa som vanligtbis tar ca 45 minuter.
Jag tror jag aldrig varit mer sönderfrusen än vad jag var igår och jag fryser än! Förkyld har man blivit nu också tack vara att Sl inte kan bygga tunnelbanor och pendeltåg osv osv som inte tål snö. Helt jävla sjukt.
Ja ska fan skaffa körkort och vägra sponsra sl med busskort. Varför inte sätta in ersättningsbussar. Tattare e ni då allihopa på sl. Usch dööööö!

jag mår bra

kommentar från bloggen:
lite roligt/sorligt/pinsamt att du upprepar hela tiden hur bra du mår. Innerst inne så vet vi alla att du inte gör det =)

SVAR:
Jag mår så jävla bra Jag mår så jävla bra Jag mår så jävla bra Jag mår så jävla bra Jag mår så jävla bra Jag mår så jävla bra Jag mår så jävla bra Jag mår så jävla bra Jag mår så jävla bra Jag mår så jävla bra Jag mår så jävla bra Jag mår så jävla bra Jag mår så jävla bra Jag mår så jävla bra Jag mår så jävla bra Jag mår så jävla bra Jag mår så jävla bra Jag mår så jävla braJag mår så jävla bra Jag mår så jävla bra Jag mår så jävla bra Jag mår så jävla bra Jag mår så jävla bra Jag mår så jävla bravvJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla braJag mår så jävla bra.

Så jävla underbart! :D

Jobb!

Nu blire jobb! :D
Göra folk fattiga (Y)


Mysdag!

Har varit en asskön dag idag!
Gick upp och tvättade, städade helt rent i lägenheten. t.o.m dammade. Duktiga jag!
Sen blev det bara chilla gärnet i lägenheten tills de blev dags att åka in till odenplan och vara tränare åt mina älsklingstjejer!

Efter det mötte jag upp älsklings-john vid liljeholmen Vi tog en god fika/matbit. Awsome(Y)
Så nu sitter jag här i min sköna soffa, Mätt, nöjd och belåten och bara älskar att vara mig själv! =)

Sen svar på tal:
Ju mer ni klagar på mig desto roligare är det!

Mår jag dåligt?
Absolut inte!
Jag har aldrig mått bättre. Jag har hittat mig själv och trivs till 100% med att vara den människan jag just är.
Det är såhär jag är! Jag är inte den blyga, osäkra människan längre som ryggar tillbaka.
Sen FUCK U dom som säger att ja mår dåligt. för jag har aldrig mått bättre! Om det är någon som mår dåligt är de ju ni själva. Ni måste ju vara otroligt osäkra på er själv som inte vågar skriva ut sitt namn. Och det roligaste av allt. Jag är så smart så ja fattar att de e samma person som skriver.
Och jag vet vem du är. Du bor ju inte direkt långt ifrån mig =).
Så ta tag i ditt liv istället och låt mig ÄLSKA mitt liv precis som det är nu. För det är NU mitt liv började.

Snälla fortsätt klaga på mig. Jag har så kul åt det =). Alltid lika skönt att få sig ett härligt skratt på kvällen.
Ju mer klagomål, DESTO BÄTTRE! :D

Och bara för att jag älskar mig själv så mkt ska ni få en idolbild på mig och min fru MATILDA HAMPL.  Jag vet ni älskar det :)

Vi VET att ni vil ha oss!

RSS 2.0