MIN MIN MIN!!!!!!

Nu har jag köpt världens snyggaste klänning. Fast den kan bara vara världens snyggaste om den sitter på mig  såklart!
Skulle ju ha den helsvarta men kom på att den va lite tråkig och eftersom ja passar i alla färger och mönster så varför inte svart och vitt? Man passar ju i allt om man är SMAL som jag!

Nu ska ja lägga ut bilden på klänningen och sen ska ja ut och träffa friends :)


Såhär ska man se ut på lördag när det blir utgång. Fast då tillfixad såklart ;)

Köööööpaaaa


Den ska jag få av mamma och pappa!

Tack!!!
Underbart att ja ska få den. Så jag kan ha på mig den nu när jag går ut på lördag. Mjaaaooo så fett snyyyyyggt!
Bra att föräldrar förstår hur viktigt det är att va snygg när man ska ut på krogrunda ;)
Eskilstuna på fredag och ska tävla om rygg och handled tillåter :)! Och pappa kommer och kollar på lördag. förhoppningsvis världens bästa storebror också!
Åker dit på klubbresa med världens bästa klubb. Seriöst, har aldrig någonsin spelat i en så bra klubb. Tacka gudarna för att det finns så bra människor som i den klubben =)

Nu ska jag sova. Upp 6 imorn och jobba i globen :) Godnatt alla underbara människor:)

Keft

Brutalt upptaget liv min har!

Om man inte pluggar så jobbar man eller så är man tränare eller så är man på något sjukhusbesök. Inte mycket tid till dator =)

Fick en tid hos sjukgymnasten i fredags. Inte mycket som stod rätt till i varken nacke eller rygg nu. Tack du!

Jobbade nu i helgen. Gick bra. Serri vad folk stöter. Helt sjukt. Men inte så konstigt att dom stöter egentligen. Haha.

Men fyfan vad ont ja hade i ryggen i fredags. Trodde serri aldrig ja skulle kunna jobba. men efter att ha knaprat lite piller blev det bättre. Bryter faktiskt hellre armen 10 gånger än att ha sådär ont igen. Fyfan :(

Igår så hade jag och Paula första tjejsattsningsträningen! Åh vad kul det var och tjejerna är underbara! Ser fram emot nästa gång det är! 

Idag var jag på bajen-aik med Mateusz :D. Bra stämning tills aik fick ett orättvist mål på en orättvis hörna. Till slut kom vi bajare igen och gjorde 1-1. Men dock så sket det sig då det blev 2-1 till slut till äckliga råttorna. Så jag och Mateusz blev depp.
Sen åkte jag hem och har legat i sängen hela dagen. skönt. Ryggen e skapligt överansträngd så den behövde lite vila =)

Fan jävla gnäll på mig men kände ja va tvungen att gnälla av mig. Haha

För övrigt så lever jag. Det e ett bra betyg. Jag mår priiiima men dock inte kroppen. Men vadfan gör de. Sålänge huvet funkar så kvittar det.
Sen är jag sååå sugen på att spela pingis. VILL VILL VILL!!!!

Nu ska jag typ bara chilla och sova.
Sexy jao

Fega, Rädda?

Haha man kan ju börja undra om vissa är rädda eftersom dom inte vågar skriva sina egna namn när dom kommenterar. Dom måste ju verkligen vara rädda. Och så kan dom inte stå för sina egna åsikter alltså. Hmm. Vissa har ju inget liv.

Har haft cp-jobbiga dagar. Har fan verk hela tiden. Måste till sjukhuset och kolla. Något står verkligen inte rätt till.
Väntar väl någon dag till och ser om det blir bättre.

Igår var jag på bio med anna, mandy och jocke. Vi såg "Upp" 3-D variationen. Så himla klockren film. Kul var det.

Och efter bion ringde Dan. Hahaha. Ganska full :P.

Tänker inte säga mina kvällsplaner eftersom folk har fel i huvudet och skickar konstiga sms för att skrämmas. Och jag ska vara ärlig. Ja, jag blir rädd. Kan inte ens sova om nätterna och vågar inte gå någonstans själv.
Tänk vad folk har problem ibland. Men vissa förstår inte att synden straffar sig själv?

Och dom som vet vad som hänt det senaste dagarna behöver inte ta något parti alls. Ni var inte där. Ni såg inte vad som hände så lägg ner. Ni vet ingenting och därför behöver ni inte säga någonting.
Dom jag syftar på vet nog vilka dom är och har seriösa problem. Sök hjälp. Ring Polia eller vad som helst. Bara ni inte lägger er i något ni inte vet något om

Yeppsi

Sitter hemma hos syster och myser med en kopp te. Ska snart iväg till Skärholmen med dom och kolla runt lite

Jobbade igår som vanligt. Går alltid lika bra och alltid lika många mumsbitar vid bordet. Klart alla mumsbitar på krogen befinner sig vid bj-bordet. Jag är ju där. Mjao.

Skriver lite mer sen men nu ska jag hoppa in i duschen =).

Ska jobba ikväll också och innan blir det att träffa vänner :)<3

I Stockholm

Nu har man kommit tillbaka till Stockholm igen. Bor med min fantastsíska storasyster, hennes man och älskade lilla Molly och de 2 hårbollarna. Mys mys.

Lillasyster Mandy följde med också. Så himla kul!
Ikväll ska jag jobba och tjäna fina pengar :)

Just nu är jag faktiskt lite nere. Minnen, saker som jag haft som betytt så mycket för mig har förstörts. Personen som gjorde detta har varken någon själ, respekt eller något samvete. Förstår inte hur personer kan sjunka så lågt och sånt här borde straffas. Jag är ingen människa som orkar ruva på hämnd men jag ska ha betlat för detta. Vissa saker är oersättliga. Undrar hur denna personen skulle reagera om jag förstörde oersättliga saker för denna person? Hade nog inte mått så bra tror jag.
Men men. Vissa lär sig aldrig av misstagen.

Nu ska jag göra lite nytta. Vi hörs :)

I'm back in business bitches!

Hej nu är jag äntligen tillbaka efter cp-långt uppehåll.
Har haft heeelt sjuka veckor måste jag säga.
Men nu är jag tillbaka igen. Glad och framåt. Nu även som singel. Så nu ni. Grrr

Just nu sitter jag i mitt banrdomshem i Fjärdhundra. Finns inget bättre än det kan jag lova.

Varför jag är singel är för att min pojkvän var otrogen. Så han kan ju bara draaaa.
Shiet jag var verkligen varit alldeles för bra för honom. Och jag kan lova att jag har levt i en lögn länge. Ljugit för mig själv. Men man kommer över allt. Jag har redan börjat återhämta mig och mår verkligen bra nu.

På Fredag börjar jag jobba igen och på måndag är jag tillbaka i skolan. Som den nya och riktiga Louise. Den Lousie som kan vara glad på riktigt.

Känns som att det är nu mitt liv i Stockholm börjar :)

Ska väl dock inte säga att förhållandet var ett misstag. Klart man haft bra stunder med. Men som man brukar säga. Det man inte dör av gör en bara starkare. Ett tag ville jag bara dö men nu vill jag verkligen se vad Stockholm och världen har att erbjuda mig. Jag är stark och klarar allt och jag vet jag kommer lyckas så sjukt bra i mitt liv.

Så tack alla vänner och alla andra som funnits där för mig. Tack för allt ni gjort för mig och jag älskar er! Jag kommer alltid finnas där för er.
Kan bara säga. Förlåt att jag inte trott och lyssnat på det ni sagt till mig så länge. Men det här blev mitt straff för att jag var blåögd så länge. Och man lär sig med tiden :)

Nu måste jag bara lägga ut det roligaste som finns. Fan vad jag skrattar när jag ser det. Kolla först den översta och sen låten nedanför. Fan vad jag och Jossan skrattade idag när ja var med henne i skolan. Hahaha. Vet inte om alla har lika underbar humor som oss då. Det är iallafall vår humor som är inne nu så det är bara att följa oss om ni vill vara inne :)

Och Josse fyller 17 idaaaag! Så gratta FFS!! 

Och jag har skaffat långt blont hår nu också! Så jag blir bara snyggare å snyggare. Mjao. Kom och kolla på mig i huddinge på olearys fredag och lördag för där sitter jag vid BJ-bordet. 
Ciao ;)


 


Haha så jävla bra!



Nya hittlåten seriöst!

..

När man tror att livet äntligen blivit perfekt efter många om och men så står vargen och lurar runt hörnet.

Jag vet inte hur eller om jag kan ta mig igenom det här

Ändrade planer!

Blir inte att sitta med Lisa på jobbet. Fika med Lisa blir det dock. Och även med Jenz. Kanonkul =) (Y)
Jag ska ut och jobba istället som BJ-dealer idag. Woho!
Mitt första egna pass jag ska köra. Nervöööst. 
Såklart jag skulle få jobba. Viste jag egentligen att jag skulle få. Klart alla vill att jag ska jobba lixom. Sveriges bästa kvinliga blonda BJ-dealer.
Så kommer jobba i Huudinge ikväll på Olearys. Så det är bara att komma dit och ta ett smakprov av mig. Mums

Nu ska jag fixa naglarna. Fransk manikyr. Måste ju ha snygga naglar om man ska jobba. Ser ju inte så fräscht ut med äckliga fingrar när man sitter som dealer kanske? Usch för äckliga naglar. Minus på dom människor som har det!

Trött som en död fisk!

Med tanke på att jag somnade runt klockan 2 inatt och gick upp 05.15 så är det inte så konstigt att jag är tröttare än någonsin.
Varit i skolan och haft tråkig religion.
Åkte hem, pluggade på provet när jag satt på pendeltåget för religion men somnade med boken i handen. Så kul var det.

Nu är jag hemma. Ska göra världens godaste rotfruktsgratäng som bara jag kan göra bra.

Ikväll blir det att ta en fika med underbaraste Lisa och sedan sitta med henne vid BJ-bordet och bara ha det kul. Finns nog ingen människa som jag fastnat så snabbt för som för Lisa. Hon är bäst.

Idag vill jag shoppa. Mössa och vantar. Har hittat världens sötaste som jag bara måste ha! Klart jag ska ha det då! Sen ett par mysiga vinterskor. Ni vet såna dära som ser ut som jättetofflor typ som är inne nu? Ser så sjukt mysiga ut + att dom skulle vara fett snygga på mig.

Nu ska jag seriöst sova någon timma. Brutalt trött

Ingenting


Jag är ingenting utan dig


RSS 2.0