Tom Tits!

Som jag sagt tidigare var jag på Tom Tits idag! Har inte varit där sen jag var 6 år. Haha
Ni som inte vad vad Tom Tits är så är det ett ställe där man utför typ olika experiment. Lekar skulle jag nog kalla det dock.
Var där med elevrådet. Var även människor från elevrådet från Södertälje praktiskta där.
Vi alla blev indelade i 6 olika lag och då skulle man göra olika experiment. Man fick olika många poäng beroende på hur bra man klarade experimenten. Och vi fick mest poäng så vi vann! Woohoo. Klart man vinner såklart om man har mig i laget :)
Som pris fick vi oss en åktur i Robotarmen, en karusell typ. Och jag kunde verkligen inte sluta skratta när jag åkte den. Haha!

Efter det åkte jag hem och bytte om för att sedan åka till Odenplan och vara pingistränare. Och det gick inte bra. Den gruppen är hemsk! Så jag och styrelsen ska tala ut om den gruppen nu för dom är så respetklösa mot mig och varandra. Inte alla i gruppen men många tyvärr.

Imorgon ska jag bleka håret. Har fått en så ful utväxt! Finns nog inget fulare än utväxt!? Usch!

För övrigt saknar jag alla vänner från Fjärdhundra, Söderhamn och Göteborg! Vill bara ha er här nu. Skulle vara kul. Men vad sägs om att alla kommer hit i Januari när jag fyller 20 så har vi en riktig jävla röjkväll? :D

Nej nu ska jag gå och baka negerbollar! Sen blir det film och mys med älsk med chips cola och negerbollar.
Nu önskade ni att ni också var här va så ni kunde få smaka av allt det goda va? ;)

Smack


Fan vad jag och Lisa var snygga där!
En av mina fantastiska vänner från Fjärdhundra


EFTERLYSES!

Efterlyser någon som är highteck på att göra en snygg design till min blogg eftersom den är bäst.
Betalar gärna en summa för den om den e snygg ofc.
Intresse kan mejlas till: [email protected]


Jag är en lat blondin som inte orkar göra en
egen design. Hjälpa?


Hej hopp bloggen!

Igår kom Niclas hem! Tack och lov för det!
Det blev först att vi sov ett par timmar när han kom.
Efter det åkte både jag och Niclas ut till Älvsjö för att storhandla. Blev ett av det längsta kvittot jag någonsin skådat. Allt vi handlade gick på 2350 kr. Så nu har vi mat för en hel månad. 4 av 5 toast blir betyget för det!
Vi tog taxi hem för hur skulle vi kunna bära 9 matkassar?

Efter det kom Therese hem till oss eftersom jag lovat att bjuda på middag. Det blev min specialité till middag. En kycklingrätt som ni bra gärna skulle vilja ha receptet på va? ;) Men det får ni ju inte eftersom det är min maträtt. Även fast ni skulle få receptet skulle ni inte kunna göra den lika grymt som jag.
Middagen blev iallafall lika uppskattad som vanligt. Alltid lika gott^^

Sen kom ett Berg hit. Lånade datorn och hade tilt som vanligt

Sen blev det sova. Usch blev bara 4 timmars sömn för mig. Men tacka gudarna för red bull (Y) Hur skulle jag annars ha klarat dagen?

Så idag har det varit skola. Fick sluta tidigare så åkte hem och städade så att det är lika snyggt som alltid då:)

Nu kom jag nyligen hem från Odenplan. Har varit pingistränare. Ungarna blir bara bättre och bättre. Måste vara för att dom har en så grym pingistränare.

Imorgon ska jag åka till ett ställe som jag inte varit på sen jag var 6 år och bodde i Knutby. Jag ska åka till Tom Tits i Södertälje. Woho (Y). Ska dit med elevrådet. Vet ej vad vi ska göra där men kan ju bli sjukt kul. Eller?

På Lördag ska jag ha mitt första riktiga arbetspass som BJ-dealer helt själv. Så jävla grym jag är! Kommer vara i Huddinge på O´learys mellan 21.30-02.30 så ni som vill komma dit och se världens bästa blonda BJ-dealer kan ju komma dit ^^

Nej nu måste jag sova så jag får min skönhetssömn. Har ju fått så dålig hy. Kan ju bero på att man inte ätit mkt senaste tiden och sovit för lite. Har köpt ny rengöringskräm som faktiskt funkar bra också. Vem vill ha massa äckliga finnar egentligen? Finns nog inget fulare. Lika bra att göra något åt det när man kan.

Godnatt!


Queen of BJ


Duktig!

Nu har jag gjort en uppsats på 5 sidor och även hunnit skura. Hunnit göra mycket nytta idag!

Tyvärr kommer jag missa en bit av morgondagen i skolan. Niclas har ingen nyckel hem och det finns ingen som han kan hämta den hos heller. Men men.

Satt ute nu medans golvet torkade. Har inte märkt förren nu hur mycket löv som fallit av och ligger på marken.
När det blåser ser det nästan ut som dom döda löven ligger på marken och fryser.
Usch det märks att vintern är påväg. Kommer bli kallt och tråkigt. Men det finns en bra sak med vintern. Och det är att pingisen kommer vara i full gång! och att man förhoppningsvis hinner åka lite bräda någonstans. Kommer vara bäst i backen men det vet alla redan att jag är :).

Nu längtar jag bara till min nästa inkomst kommer så jag kan få shoppa! Vill köpa mig något snyggt. Vet ej om jag ska köpa löshår eller kläder för pengarna? Hmm. Vad tycker ni?
Jag själv tror jag kommer välja löshåret. Kommer bli så snygg då :D.
Kläder kan jag köpa sen för kläder har jag ju. Men inte löshår.

Nu ska jag försöka sova några timmar innan det är dax för en ny dag!

Ska tillägna mina sista ord för dagen till min allra bästa vän Anna.
Det som hänt dig nu är förjävligt och jag vill bara döda denna person som inte ens är värd att nämna vid namn.
Men du är stark och du klarar detta.
Vi ses på fredag bästa vän<3 Du är värd det bästa!
Natti :)


Anna Nilsson<3

 


OTURSDAGAR!

Oj gud vilka dagar det har varit!
Roliga och även med en del kaos.
I fredags började allt med helt vanlig skola. Enbart religion den dagen.
Sen kommer man hem. Trött som ett mähää men känner att jag verkligen vill göra något. Jag ville gå på den nyöppnade krogen Pilot som skulle ha premiär då. Så frågade Therese och hon ville gärna med ut!
Så jag gör i ordning mig och går till tunnelbanan. Där ser jag att all tunnelbanetrafik är stängd på röda linjen p.g.a ett växlingsfel. Inte kul!
Så jag går hem igen och drar i mig 4 shots. Sen tillbaka igen och då har tunnelbanetrafiken börjat gå igen. Skönt!
Möter upp Therese vid krogen Söderhof där vi sitter å dricker å småsnackar och efter det drog vi vidare till Pilot!
Sjukt lång kö var det till Pilot
Väl inne hände inte mycket. Det var dålig barpersonal och dålig musik. Dåligt uppbyggd krog bara. Men vi hade det väl ganska mysigt endå.

När vi skulle dra har personalen i garderoben lyckats tappa bort Thereses halsduk!? Hur det nu gick till för den låg VÄL nerstoppad i hennes kavaj.  Usch vad sur man blev då.

Var hemma till typ klockan 3-4 någon gång. Vet inte någon exakt tid för minnet lyckades svika mig under kvällen. Vad kan det ha berott på?

Sen Lördagen: Upp klockan 07.00 för att åka till Södertälje på Luna/baggiumdagen. Vaknade av att man fortfarande var full. Inte kul. Men lyckades endå ta mig upp och sätta mig på buss och pendeltåg.

Väl på plats var allt bara kaos. Jag skulle börja med att göra ansiktsmålnignar på ungar och det var kö redan från start! Föräldrar bråkade om vilket barn som skulle upp först. Vem som hade stått längst. Det var jalla jalla och allt man kan tänka sig.´
Efter det gick jag ner för att bli sminkad till catwalken. Där allt också bara var kaos. Blev sminkad i sista sekund och sen visar det sig att dom råkat glömma att fixa kläder för mig till 2 omgångar så jag fick bara gå en gång där allt också blev fel för någon hade lyckats ta koftan som jag skulle visa upp. Säger bara SUCK! Så jag åkte hem därifrån arg som ett bi.

Kommer hem. Ska laga mat. Visar sig att stekmargarinet tagit slut också. Så då tänker ja att ja kan bleka mitt löshår istället. Jag börjar bleka håret men inget händer. Så 110 kr i onödan på hårfärg.

På kvällen skule jag ut till Huddinge för att jobba. Då tänkte jag faktiskt att nu måste ju min otursdag vara över.
Men icke!
Sitter och väntar på bussen i Fruängen. Det går 1 minut över tiden, 2 minuter och 3 minuter. Då kommer bussen! Då ska busschauffören ha byte av förare. Dom 2 busschufförerna ställer sig och pratar när bussen redan är sen! Efter ett tag drar den andra busschauffören. Den nya chauffören tar av sig jackan långsamt och allt går i slooooow motion. Till slut när bussen är 7 min sen så får jag verkligen damp och går fram och skriker på chauffören att nu får han fanimej köra för att nu har det gått för långt! Då börjar han åka.
Väl framme i Älvsjö då ja skulle byta till pendeltåg får jag slänga mig av bussen och springa allt vad jag kan till pendeltåget. Men inte hjälpte det. Dörrarna till pendeltåget stängdes mitt framför ögonen på mig! Kul, jag skulle bli en halvtimma sen till jobbet!
Panik som jag hade så sprang jag upp till killen i spärrluckan och frågar om det går bussar till Huddinge. Då svarar han nej. Då får jag damp på honom och säger att SL är ett jävla helvete som inte kan hålla tider och bra kommuniktion.
Arg som ett bi går jag in på pressbyrån och köper mig en cola och slänger bara till pengarna till kassörskan utan att ens kolla på henne. Hatade verkligen alla just det tillfället.

Till slut kommer tåget och jag är iväg. Väl på plats i Huddinge går jag till krogen och möter upp Lisa som jag skulle jobba med. Världens underbaraste tjej verkligen! Vi hade kul från start tills det att vi skildes åt när hon hoppade av tunnelbanan i Hornstull så kvällen slutade riktigt bra endå! Plus att det gick riktigt bra för oss på Bjen (Black Jacken).

Men till denna dagen då: Gick upp klockan 12. Var BRUTALT trött. Men det var bara att gå upp för idag var det tvättstugedag. Efter 4 timmar i tvättstugan så åkte jag till Älvjsö för att handla lite mat.
Och nu sitter jag här hemma. Ska ta och plugga lite nu och efter det blir det att skura golvet här hemma. Annars är det rent för övrigt.

Imorgon kommer Niclas äntligen hem från Thailandet. Ska bli så skönt!

Plugg nu. Kanske ett inlägg till sen :) ciao!



Precis innan jag drog till jobbet igår :)


Shoppaholic

Är nog en sådan människa som verkligen inte kan sluta shoppa. Försöker men det går inte!

Har träffat Eve idag. Så himla kul att se henne :) Vi satt på ett fik och drack kaffe latte (såklart). Efter det gick vi på stan och kollade lite i butiker. För mig blev det lösnaglar, kajalvässare nagellacksborttagningsmedel och LAMPOR! haha. hall-lampan har varit trasig i en månad nu och likaså vardagsrumslampan. Den har varit trasig i 1½ månad. Så äntligen finns det lyse! Underbart!
Efter det gick vi och mötte upp Marta hos sin frisör. Hon blev sjuuukt snygg i håret :)

Nu på kvällen har jag varit pingistränare åt mina tjejer. Dom blir bara duktigare och duktigare varje gång :). Så himla kul att se!
Och eftersom jag är en galen tränare så gör jag även galna saker.
Dom yngsta tjejerna i min grupp är 7 år tror jag det är. Så jag sa till dom att om dom klarar av att bolla 10 gånger över nät så skulle jag klättra upp i lianen och nudda taket. Självklart klarar dom av det precis i slutet av träningen så det var bara för mig att klättra. Jobbigt var det. Men klart dom ska belönas av att se något roligt om dom lyckats med något bra :)

Nu måste jag sova. Skola tidigt imorn! Goodnight


Mina nya fina naglar :)

Vilken dag

Upp och nerdag kan man kalla detta.
Åkte iväg och var tränare. Vilket ledde till att jag blev väldigt sur på killarna som jag har i den gruppen. Dom stoja och stimma och fnissade på som 300 tjejer + 500 hönor ungefär.
Slutade en kvart tidigare för att sedan ha ett samtal med dom för att förstå hur viktigt det är att lyssna. Dom verkade förstå ganska bra så jag tror och hoppas på en bättring till nästa vecka.

Efter det åkte jag till Hirchen och jobbade som BJ-dealer med Peo. Gick kanske inte så jättebra för mig idag tyvärr. Men men..

Efter det blev det en LÅNG bussresa hem.
Sätter mig på bussen och ville bara sova. Då sätter sig en utländsk kille bredvid mig och börjar prata riktigt dålig engelska med mig.
Jag säger trevligt på engelska att jag är trött och vill sova och är inte mycket för att prata med främlingar.
Han själv säger att det är okej och säger att det kan vara bra att bara lyssna på vad andra säger också.
Jag säger åter igen att jag är trött och vill sova.
Men han babblar på. Frågar mig saker och så var hela bussresan! Det värsta var att han skulle tydligen av på samma station och eftersom jag kände obehag med honom så beslutade jag mig för att åka till Fruängen som var slutstation för bussen. Som tur är tar det mig bara 7 minuter att gå från Fruängen.
Blir riktigt irriterad på personer som inte förstår att dom är påträngande och att man inte vill prata.
Något som var ännu värre var att han verkligen luktade död fisk ur munnen. Herregud, människan kan inte borstat tänderna på 100 år.
Nej, han ville vara min vän och träffas och allt. Men jag sa nej, jag vill inte. Endå maler människan på. Hur orkar folk?

Nej nu blir det till att sova och hoppas på en bättre dag imorgon! Ska nu sova 5 timmar. sen ska jag upp och träffa Eve som är på snabbesök i Stockholm. Godnatt :)


Som det kan gå

I skolan idag hade vi enbart orientering. Jag tänkte att det skulle nog gå rätt snabbt. Men icke.
Vi hade orienteringen mitt i urskogen med små stigar som knappt syntes och ibland fanns det inte ens en stig?
Banan var på ca 7km och det tog oss 1 ½ timma att vara klara. Jag har nog aldrig varit tröttare i mitt liv än efter det.
Åkte direkt hem efter orienteringen. Somnade först på bussen. Sen somnade jag direkt på pendeln också. Det jobbiga var att jag sov som en stock och åkte 2 stationer för långt. Suck.
Sov sen 2 timmar när jag kom hem och nu sitter jag här. Fortfarande lika trött.
Men det blir till att sminka sig och byta om. Ska först vara pingistränare nu. Och efter det blir det att ha sista provpasset som BJ dealer på Hirchen. Blir det sista provpasset innan ja får jobba själv och tjäna pengar. Ska bli kul :) Är faktiskt riktigt glad att jag fick detta jobb som BJ dealer. Det är riktigt kul! :)
Ha det bra :)

Tandvärk

Vaknade inatt av världens mest brutala tandvärk. Mina visdomständer som är påväg att komma ut, och som man fått se på röntgenbilder växer dom totalt fel. Växer snett mot mina andra tänder. Skär upp i öronen och hela huvudet denna värken. Svullen är man också. Sexigt:)

I söndags hade jag iallafall slutprovet på Black Jack och jag klarade det. 2 provpass till ska jag göra och 1 gjordes redan i söndags efter provet så bara 1 kvar nu innan jag får ut och jobba och tjäna pengar :)
Hade provpasset i Södertälje och som tur är har man underbara arbetskompisar som låter en sova över efter jobbet så att jag skulle få närmare till skolan. Hur snällt är inte det? Det blev dock 2,5 timmars sömn men jag kom upp till skolan! :)

Och igår körde man lite pingis också! Har ju haft bättre dagar om man säger så. Första prioritet blir nya gummin iallafall. Det blev ett skampass men kan inte alltid gå som man vill och med tanke på hur sällan jag hinner träna också.

På kvällen fick jag även träffa styvfar ett tag. Blev väldigt känslosamt och stärkande att få träffa honom igen!
Vi har inte setts sen jag flyttade så var väldigt skönt att få ses igen.

Nu ska ja hämta ispåsen och trycka mot kinden.
Vi hörs!


Styvfar och mamma :)


Ganska tidig kväll!

Nu är klockan 02.53 när jag började skriva detta. Är hemma från att ha jobbat i Södertälje ikväll. Har gått ruskigt bra idag måste jag säga. Riktigt nöjd med mig själv och det är skönt att det gått så bra idag som det gjort med tanke på att jag har slutprovet imorgon. NERVÖST!
Klarar jag provet imorgon har jag ett garanterat roligt och bra extrajobb! Hoppas hoppas!

Något som jag däremot har fått avsmak är Stockholms tunnelbanor och tunnelbanestationer på Fredag och Lördagskvällar. Det finns nog inga mer smuttsiga och nerspydda områden än just dessa ställen. Det luktar illa och ser illa ut. Framförallt på Slussens tunnelbanestation. Har kommit på att Slussen inte borde heta Slussen egentligen. Utan SLUSKEN. Ett mycket passande namn med tanke på hur det kan se ut.

Har även finbesök här av syster Malou och hennes störtsköna kompis Angelica.

Angående blogginlägget innan angående shoppingen gick det bra! Många gånger jag bara ville köpa grejer men jag stog emot! Hur jag lyckades göra det vet jag inte. Så jag kan vara stolt gånger 10 över mig själv!

Något som jag däremot får minus över är att jag inte börjat på min uppsats än om hur min makeupstudio skulle se ut. Den ska vara på 5 A4 långt. Hur jag nu ska få ihop det. Och det ska vara klart på Måndag! Blir att plugga hela Söndagen tills jag ska iväg på slutprovet för black jack. Hoppas jag hinner klart. Isåfall får jag 4 av 5 toast. Kanonkul!

Nu ska jag stoppa ner mig själv i sängen och sova så gott jag bara kan och hoppas på att ingen j*vla telefon väcker mig denna gången.

Godnatt kära läsare :)


Tidig kväll

Tack gode gud för mina torsdagar!
Mina torsdagar är nog det bästa som finns. Dagen jag kan sova hur länge som helst och har inget att göra förren klockan 17.00

På torsdagar har jag inga lektioner p.g.a att jag är klar med alla kurser som går den dagen. Superskönt!
Har legat i sängen till klockan 10.30 idag och sen har jag bara städat och donat i lägenheten. Underbart!

Klockan 17.00 blev det att åka till Odenplan och vara tränare till min underbara tjejgrupp! Alla utvecklas redan och börjar bli bättre. Känns kul att ha kommit så långt.

Imorgon är jag tvungen att göra något som jag inte vill. Något som alla tjejer vill egentligen. Men inte jag! För börjar jag så kan jag inte sluta! Hua..
Vissa vet nog redan nu vad jag menar.. Just det, shoppa. Imorgon måste jag handla mig en vit skjorta och en svart kjol inför att jobba som black jack dealer. Ett måste med svart och vitt tydligen. Där ser man. Jag är bara livrädd att jag ska hitta andra saker som jag tycker är snyggt. Och då kommer pengarna försvinna alldeles för snabbt. Det skulle vara typiskt mig.
Därför gillar jag inte att shoppa! Min hjärna säger till mig att fortsätta! Kallas detta shoppaholic?

Nu blir det att hoppa in i duschen och sedan sova. En tidig kväll för mig. Det tackar jag för! Godnatt:)

 


Shiiet vilken press!

Har nog seriöst haft den tuffaste veckan i mitt liv och har även minst 1 vecka till lika stressigt. Men det ska gå! Man börjar känna i kroppen att 2-5 timmars sömn varje natt börjar ge utdelning på trötthet. Även att man inte hinner äta så mycket som man bör.. Men vad gör man? Måste man så måste man. Snart blir det lite lugnare när jag är klar med min BJ kurs ( Black Jack ).
Mina veckor ser ut såhär nu: upp någonstans mellan 05.00-05.30. skola, åka hem om ja hinner och äta. Vara tränare eller gå på kurs. Är ja på kurs är jag inte hemma förren tidigast 1 på natten. Imorgon håller min kurs på enda till klockan 3 på natten vilket innebär att jag absolut tidigast kommer vara hemma 04.00..
Så ser min senaste och närmaste vecka ut. Men jag står ut! Jag SKA klara det!
Har dock hunnit se lite pingis i Brännkyrkahallen. Det piggade upp en ordentligt och jag fick god lust att själv vilja spela lite på skoj. Men jag får helt enkelt vänta till min klubbövergång till Norrtulls SK är klart! Längta, längta!!

Ser riktigt mycket fram emot den tjejsatssning som snart ska börjas. Det blir jag och Paula som som kommer hålla i den. Kommer bli rikitgt kul och jag hoppas den kommer uppskattas av alla pingisspelande tjejer! Nu lyfter vi upp tjejerna i Sverige och skapar talanger!

Nu måste jag tyvärr sova och få lite sömn tills det är dax att kliva upp för ännu en hård dag att kämpa sig igenom.

Slutar mina ord med att säga: Gå alltid den väg du själv vill gå och ta inte någon annans väg! Gör man det man vill i livet så lyckas man med allt! Lycka till :)


Piggare och gladare!

Sådär. Idag är jag mitt riktiga jag igen!
Efter att ha fått ha en deppdag känns allt bättre. Man hinner tänka igenom allt och sjunka ner på jorden igen.

Jag har fått träffa min bästaste bästa vän igen och jag lovar, det kom inte en liten flod av tårar när vi möttes vid Gullmars. Fy vad jag böla. Vi hade en riktigt mysig kväll måste jag säga.

Har även varit på black jack kursen idag. Gick mycket bättre än igår faktiskt.

Läkaren ringde idag för att berätta provsvaren för mig om min influensa. Och svaret visade sig vara negativt på svininfluensan. SKÖNT!
Dessutom sa läkaren att jag INTE får göra så mycket saker som jag gör nu. Hon sa att jag aldrig kommer bli frisk annars och att det är farligt. 
Men vad ska man göra då när man är så himla tvungen till att ha 1000 bollar i luften det närmaste veckorna om inte mer?
Det är bara att bita i det sura äpplet och fortsätta och hoppas läkaren har fel :)

Imorgon (idag som det blir nu när klockan är över 00.00) blir det att börja köra igång med skolan igen. Känns skönt.

Nu blir det till att avsluta kvällen med en varm kopp te och sedan sova som en stock för att orka med morgondagen.
Imorgon blir det först som sagt skola och sedan efter det black jack kursen på ett x antal timmar och efter det blir det att göra läxor om jag hinner och sen sova!

Godnatt alla :)


Från helgen. Syster<3


Så sjukt stabil bild (Y)


Föralltid<3


Upp och ner-dag

Idag är det en sån där dag ja faktiskt bara skulle vilja låsa in mig, kasta bort nyckeln och gömma mig under täcket.

Är så fruktansvärt sliten och ja har så mycket att göra nu om dagarna att det faktiskt nu gått lite över styr. Speciellt när man har varit sjuk en vecka och man ska ta igen allt man missat i skolan också.

Började med att ja gick upp klockan 08.00 (somnade runt 05.30) För att åka till Solnahallen och prata med Paula angående den tjejsattsningen vi ska göra inom pingis här i Stockholm. Efter det var klart var man där och hjälpte till och dömma.
Direkt efter det var det bara att kuta iväg till tunnelbanan för att åka till centralen och byta till pendeltåg till Södertälje för att påbörja min kurs som black jack dealer. När man är så trött och slut som jag var idag när jag kom till kursen så är det inte mycket man förstår. Jag blev helt förvirrad och kände mig dum i huvet som inte kunde lära in mig allt snabbare.
Kursen var klar 18.40 och när jag går ner till pendeltågstationen så har såklart det blivit ett signalfel så pendeltågen inte kan åka. Det spöregnade och man fick stå och vänta ett bra tag på ersättningsbussarna.
Men nu är jag hemma. Slutkörd och 1000 saker som borde göras idag.
Hela denna vecka direkt efter skolan blir det att gå på kursen. Vi ska nöta, nöta, nöta hemma hela tiden också så vi lär oss allt. Men hur ska jag egentligen hinna det när mina dagar redan är helt fullbokade?

Att Niclas fortfarande är i Thailand och ska vara där 22 dagar till är något ja känner jag inte klarar av. Jag vill bara att han ska vara hemma nu för det känns som jag inte orkar något utan honom. Och att ha han hemma skulle kännas mycket tryggare än det där förbannade Thailand med tanke på vad som hänt senaste tiden.
Även det som hänt vill ja bara glömma. Men det går inte.

Så idag nu när jag kom hem har jag faktiskt tillåtit mig själv att bryta ihop och få gråta ur mig lite av all den förvirringen som går i mitt huvud.

Tyvärr har nog alla sådana dagar och dom är aldrig roliga när man har dom.
Hur ska jag hinna göra alla läxor som jag ligger efter med samtidigt som jag ska vara tränare och samtidigt som jag går på kursen och samtidigt som att jag måste öva på det hemma också? Tänk om man hade kunnat få ge bort lite av något och få allt fixat på ett fat för en dag.

Men men. Nog med klagan och det är bara att bita ihop och försöka klara av det här! Vill man komma någonstanns i livet så ska man faktiskt få kämpa för det!

Även fast klockan är mycket så tänker jag åka till Gullmars ikväll och träffa min absolut bästa vän som finns i mitt liv. Min Anna Nilsson! Hon är på besök nu här i Stockholm. Så imorgon ska jag vara gladare och vara den positiva människan som jag egentligen är! :)


Zlatan!

Har egentligen absolut inte tid att blogga. Men jag känner mig bara tvungen nu!

Har inte haft tid att blogga på några dagar nu p.g.a att jag haft en del problem att lösa. Usch säger ja bara. Äckligt! men men. "Whatever"

Kommer komma ett större inlägg vad som har pågåtts det senaste dagarna.

Men nu iallafall till vad detta inlägg ska handla om. Och det är Zlatan Ibrahimovic!

För er som såg matchen mellan Sverige och Ungern så vet ni vad detta handlar om. Och det är hans otroliga mål till vinsten precis i sista sekunden! Helt fantastiskt. Så jag säger bara att ni bör söka på youtube på matchen mellan Sverige och Ungern när han gör målet. Det är helt otroligt! Det är första gången jag säger det men jag ÄLSKAR Zlatan =)

Men men.. Nu är jag och syster och festar och det blir krogen ikväll. Blir en större sammanfattning imorgon.
JAG LOVAR.
Ha de bäst =)


Svenskarnas hjälte


Kreativt

Man känner sig varken kreativ eller påhittig när man är sjuk.
Det finns inte särskillt mycket att göra. Så nu frågar jag någon, vad kan man göra när man är sjuk?
Har nog aldrig haft så tråkigt i hela mitt liv. Man sitter bara framför tvn eller datorn. Men sen då?

Något som faktiskt roar mig ganska mycket är att gå in på en ganska stor bloggare. Vi nämner inga namn så känner ingen sig utsatt.
Hon är nog den mest drygaste, korkade blondinen jag någonsin sett. Förlåt utrtycket men hon gör bara narr av sig själv och får folk att hata henne. Hon skriver hela tiden: Alla älskar mig, Sveriges största bloggare (inte sant), den och den är ful. bla bla bla!
Det som stör mig absolut mest är att hon älskar att kritisera folks utséenden.
För någon dag sen skrev hon att hon tycker det är billigt och äckligt att vara blek att det är så fult, hatar blekfisar osv. Att det är så ute att vara blek. Men ser man på henne. Vad har hon? Hon solar solarium 24/7, kommer ha rynkor redan som 20-åring oh dessutom hudcancer.
Ute med att vara blek? Svar: Absolut inte. Har hon inte sett alla dessa modeller på catwalk osv. Många många är bleka och det är såå inne i modebranchen.
Tycker faktiskt synd om henne att hon måste trycka ner alla andra för att få bättre självförtroende. Efter alla hatkommentarer hon får av alla så förstår jag inte hur hon orkar fortsätta på sitt vis? Och dessutom vissa saker hon skriver borde verkligen anmälas för hon gör även personliga påhopp.
Nej min åsikt är att hon borde stängas av som bloggare. Har man inget vettigt att skriva kan man lika gärna lägga ner.
Folk som är inne på många olika bloggare vet vem ja pratar om och jag tror nog att alla håller med min åsikt.

Sjukling

Är tyvärr fortfarande sjuk. Bestämde mig faktiskt idag för att gå till Fruängens vårdcentral och kolla om jag bar på någon jobbig influensa.
Väl på plats trodde dom svininfluensan. Höll på att smälla av när dom sa de!
Dom gjorde 3 prover på mig där 2 av dom är klara. Inget visade på svininfluensan men dock 1 test kvar vilket också inte borde visa något. Får svar på det imorgon eller på Fredag.
Dom sa att jag har fått någon annan influensa eller något så nu ska Wollol sitta hemma och dricka te varje dag tills jag är frisk.
Känner mig faktiskt bättre än igår men kan bero på att jag knarkar alvedon dagarna långa.

Att ligga hemma och inte göra något är absolut inget jag klarar av så jag kommer knappast orka sitta hemma. Men men..

Nu ska jag göra mig en kopp te och krypa ner i sängen. Kanske uppdaterar senare om jag får veta något kul eller något som är värt att nämna.
Vi höres!

Kom på en sak värd att nämna nu förresten!
25:e oktober blir det derby mellan bajen - aik. Tagga!!!!

föralltid bajen <3


Död eller levande?

Jo just så känner jag just nu. Känner mig mer som en zombie än människa just nu. Totalt borta i huvudet är jag. Att tänka just nu skulle nog inte gå bra för mig.
Är så trött så trött och ont och febrig. Är inte alls kul.
Blir tyvärr ingen skola för mig imorgon heller. Jag kommer gå och testa mig imorgon på vårdcentralen och se om jag bär runt på något dumt virus eller något.
Känns inget kul att gå runt och känna sig som ett stort uppsvullet fotbollshuvud.

Förläldrarmötet som jag var med på idag gick bra. Så vi får hoppas på att det blir en kanonsäsong här med pingisen och ungdomarna som ska tränas!
Ser fram emot hela denna säsongen grymt mycket.

Efter att ha sovit mestadels av dagen så är det nog dax för mig att gå och sova igen. Att åka bort till mötet på Odenplan gjorde mig totalt sliten.

Godnatt allihopa och önska mig lycka till imorgon inför provet på vårdcentralen! =)

Så typiskt

När man väl trivs i skolan, vill gå till skolan och sköta den till 100% så är det ju självklart att man går och blir dundersjuk också.
Feber, hosta, hallsont, huvudvärk, uppsvullen, och hostar blod som aldrig förr. Hua.
Idag blir det att ligga i sängen hela dagen. Känns inte kul. Måste förmodligen orka iväg till ett möte klockan 20.00. Men får hoppas att ett par alvedon och vila gjort susen tills dess.
Nu ska jag försöka kliva upp ur sängen och göra mig en kopp te.

RSS 2.0