Its a brand new day!

Godmorgon, godförmiddag eller vad jag nu ska säga. Jag vet ju inte hur länge ni har varit vakna. Själv gick jag upp halv 9. Pigg och glad! Håller på och gör i ordning mig för det jag ska göra. Wiho! Bara 3 timmar kvar tills ja åker och ska fixa det. Yeeey! Sjukt fint väder ute. Ska ut och sola lite innan jag åker också.

För dom som inte viste så har jag slutat röka! 1 dygn nu. Haha. Jag kör med äckligt snus istället när jag verkligen behöver få i mig nikotin. Endast nödfall dock. Så 2 vidriga snus har jag tagit!
När jag köpte snuset på pressbyrån så kollade killen i kassan väldigt konstigt på mig. Kan det vara för att jag sa "jag vill köpa ett snus som smakar så lite snus som möjligt" Låter det konstigt?

För övrigt blir det nog en lugn dag. Ska åka och jobba direkt efter dena "grej" jag ska göra:) åååh vad jag älskar att folk blir nyfikna nu på vad jag ska göra. Vissa vet redan, men avslöja inget. :)
En ledtråd för dom som jag känner som inte fått veta än: Jag har velat göra detta i ett halvårs tid minst. Nej nu vet jag vad vissa tänker på, inte bröstförstoring. Något mycket enklare än så.
Det kommer ta ca 2-3 timmar att göra. Någon som kan lista ut?

Och nu lite positiv energi till er alla: Gå ut i solen! Där har ni den största energikällan som finns! Positiv inställning så ska ni se att allt blir bra :)
Jag har fått tagit mkt skit från folk för vad jag säger, eller vad jag gör. Men vet ni vad? Jag har inte brytt mig. För det handlar om vad jag själv velat göra eller vad jag har gjort. Jag ångrar inget jag gjort för ångest hjälper varken mig eller någon annan. Jag är stolt över människan jag blivit senaste tiden. Jag vet äntligen vem jag är. Det är det viktigaste.

Som en nära besläktad person sa till mig: "jag känner inte igen dig sen du flyttade till Stockholm, du är inte samma person, kommer du hit nästa gång och är likadan så är vi inte släkt, då känner jag dig inte"

Dessa ord svider inte på mig. För det denna personen sa var ganska onödigt. Personen vet att jag alltid varit osäker på mig själv. Nu när jag äntligen hittat mig själv och mår bra så borde personen istället vara lycklig för min skull. Vara glad för att jag äntligen mår bra och har en självkänsla. Kan man inte acceptera någon annans lycka så har man inte mycket att hämta hos mig heller.

Jag har fått allt sen jag flyttade och startade om. Jag har fått RIKTIGA vänner, en utbildning, flera jobb som ja trivs bra med, Jag är tränare åt världens mest fantastiska barn. Jag har allt jag behöver vilket jag inte hade förut.

Förut gick det att trycka ner mig. Men det går inte längre =)


Detta ar för ca 9-10 månader sen.


Nutid med en av mina bästa vänner någonsin

Förändingar i en människas liv kan vara positivt

Skööönt!

Hade en riktigt mysig dag idag!

Igår kväll åkte jag hem till Matilda för att vi skulle upp tidigt och sola. Dock tog det 2 ½ timma för mig innan jag slutligen kunde somna. Anledningen var att min rygg INTE mår så bra. Den gör ont! Men men. Det går över =)

Så vi steg upp imorse och åkte ut till Grisslinge (Gustavsberg) Och la oss och stekte i solen. Älska Wollol och Stampl dagar! Människan gör mig så GLAD! Dock inte en sak gör mig så glad Matilda! Haha idiot :P. Men jag får min hämnd en vacker dag ;)

Sitter nu hemma och ska snart iväg och jobba. Längtar som attans till imorn. Nu blir ni nyfikna va? Jag hinner kanske lägga upp bild imorn på det jag ska göra. Åååååh vad jag längtar! Värt varenda öre av vad det kommer kosta =)

Nej nu blir det lite övningar för ryggen som ja fick av sjukgymnasten förut så det kan bli någon förbättring =)


Schteeek

Noll intresse

Vissa dagar har man inte motivation för någonting. Dagar som kanske just dessa dagar.

Igår var det exempelvis exakt ett halvår sen mormor gick bort. Tankarna hamnar på fel ställen och inget känns bra. Självklart tillåter ja mig själv att vara ledsen. Är kanske dock inte någon av mina favoritsysslor men det blir inte bättre av att stänga in alla känslor.

Människor omkring mig betér sig konstigt vilket nästan istället gör mig arg. Okej, det var en lögn. Inte nästan gör mig arg utan faktiskt gör mig helt arg! Jag tycker människor bör tänka efter mer vad dom säger och gör innan dom utför en handling. Thats it.

Med andra ord: Jag är inte en tjej som har humöret på topp dessa dagar och jag har mina skäl till det.

Kanske dax för lite shopping då? =)

Livet blir enklare med shopping!

När jag har mycket i huvudet vet jag ett perfekt botemedel för mig. SHOPPING!
Att förnya sin garderob gör att jag känner mig fräschare och lyckligare. Mer säker på något vis.

Att prata om mina problem hela tiden hjälper varken mig eller någon annan. Har dock ett par underbara vänner som ja kan prata med allt om. Jag är tacksam att ni finns i mitt liv. Ni vet vilka ni är!

Ett liv kan aldrig vara helt perfekt. Det är nog det som gör livet perfekt? Problem finns för att man sätts själv i ett prov. Att klara en utmaning. Så händer något tungt i erat liv. Gräv inte ner er! LÖS DET!

Mitt liv är nog ett sådant perfekt liv. Älskar mitt liv. Allt det goda. Allt det onda. Att mycket har hänt i mitt liv är det ingen tvekan om. Men en sak är säker: Allt det onda har verkligen gjort mig starkare! Den självkänslan jag har nu har jag aldrig haft eller ens drömt om att ha. Med det menas inte självförtroende för det är 2 helt olika saker.
Förut har jag dock alltid varit en positiv människa utåt men så otroligt osäker och hatisk mot mig själv på insidan. Men den osäkerheten finns inte längre.

Hade inte allt det onda hänt i mitt liv hade jag aldrig haft självkänslan jag har idag.
För något som min lillasyster en gång sa till mig: "Det som inte dödar mig gör mig bara starkare" Förut kunde ja aldrig ens tänka den tanken men idag vet jag att hon haft rätt. Tack för dom orden Malou. Dom orden har räddat mig!

Men nog om det. Jag har haft ett uppehåll i mitt bloggande pga att ja haft mycket att reda ut och då får man prioritera. Jag prioriterade min framtid och välmående framför bloggen och det gjorde jag helt rätt i!

Nu vill jag visa lita vad ja köpt denna dagen och senaste veckan :)



Rosa väska, 1 armband, 1 ring och 4 halsband blev dagens inköp :)


Igår köpte jag en tubtopp, en ganska annorlunda kavaj eller nått sånt,
och ett par gladiatoskor med nitar, även strumpor och lite accesoarer :)


Lite av veckans inköp har varit: En svart skjorta, en klänning med rosor
Stickad klänning, ett par shorts och sen ett par rosa skor och underkläder
och annat krimskrams =)



När?

När ska man släppa allt?
När ska man veta att man kan slappna av helt?

Är det nu man ska fly som jag alltid gjort för att inte riskera att såra sig själv?

Kan mina flykänslor bara försvinna någongång!

RSS 2.0