Dåliga hundägare!

Sitter nu och pratar med min mamma. Hade massa roligt att berätta för henne men det han jag inte ens göra förren hon kom med dåliga nyheter.

Våran hund var ute på gården och satt i kopplet. Mamma satt inne och plötsligt hör hon massa hundskrik utanför och mamma rusar ut och ser att en stor svart hund sitter fastbiten i vår hund Fargo. Fargo blev biten gång på gång och till slut lyckas mamma få isär hundarna.
Det som gör mig så fruktansvärt förbannad är att hundägaren till den andra hunden inte gjorde någonting för att få bort deras hund. Står och kollar på!!!!
Mamma sprang in med Fargo och fick klippa bort pälsen över hela ryggen och enda upp i nacken. Många bitmärken hade Fargo fått stå ut med. Lilla älsklingen.
Något som gör mig ännu mer förbannad är att det är grannarnas hund!
För det första: Att ha en hund lös som betér sig på det viset är rent idiotiskt!
För det andra: Dom gjorde inget för att få loss hundarna!
För det tredje: Det var Mamma som fick gå över och höra om det var ok med deras hund när det var deras förbannade hund som attackerade och slet sönder vår hund! Och att dom inte ens hade mage och fråga hur det var med Fargo!

Jag är så fruktansvärt arg och ledsen över deras beténde som hundägare att inte agera när deras hund gör något sådant. Fargo kunde ha varit död om mamma inte hade gjort något.
Och jag säger det: Kommer Fargo behövas sys eller få grova infektioner och dom inte betalar kostnaderna så har dom ingen hund kvar! För det kommer anmälas.

Jag sitter fortfarande och skakar och är alldeles upp och ner. Lilla lilla fargo blir anfallen av en sjukt stor svart hund. Hur tänker folk egentligen?

Vissa människor borde inte ha hund om dom inte kan stå för komplikationerna.
Gör ens hund något sådant tar man tag i saken istället för att skita i det.
Fargo är en familjemedlem och inte bara ett djur. Om deras familjemedlem skulle bli anfallen av någon/något hur skulle dom vilja att man agerade?

Vill just nu bara åka upp till Söderhamn och skita i allting. Bara jag får hålla om min bäbis. Fargo älskling :(


Världens sötaste lilla Fargo<3
Inget ont ska få hända dig.


Saknad

Att det skulle vara såhär outhärdligt trodde jag faktiskt inte. Niclas har nu varit i Thailand i 3 dagar bara. 3 dagar! Ja har 28 dagar kvar att klara mig själv.
Inatt var det första gången sen Niclas åkte som jag sov själv i vår lägenhet. Tomt, tomt och hemskt. Bara av att känna av denna ensamheten gjorde att jag inte kunde somna. Så inatt fick ja sova 2½ timma. Inte stabilt.
Och idag blev jag brutalt blödig. Niclas har skickat ett mejl till mig nu om hur allt går och så. Och tror ni inte att jag sätter mig och storbölar för att han skrivit. Jag är nog brutalt beroende av min pojkvän har jag kommit på.

Annars flyter nog allt på. Imorgon ska jag vara med på ett föräldrarmöte inom pingisen. Vi tränare ska presentera oss o.s.v. På Onsdag blir det skola. Direkt efter det blir det ett kort möte angående ett nytt extrajobb som ja ska skaffa och direkt efter det blir det att åka iväg och vara pingistränare. Slita slita slita! Framtiden kan nog bli ljus =)

Det är inte ens 1 månad kvar tills vi ska göra vår första makeup på andra folk och så. Min klass kommer befinna sig i Lunagallerian i Södertälje Lördagen den 26:e September. Så dom som vill komma och se när vi går Catwalk och vill få en gratis makeup av oss är varmt välkomna! Eller bara helt enkellt kolla läget. Vi kommer hålla på mellan 10.00 - 16.00.

Har just nu inget mer att tillägga.
Har däremot en bild från helgens party. Inte världens bästa bild men man får väl vara nöjd med det som finns :)


Malou, "nån kille" och jag


Wollol och Malou bloggar!

Hejsan!
Nu sitter jag och lillasyster här i min och Niclas lägenhet och gör absolut ingenting.
Niclas åkte till Thailand i Fredags med vänner. 1 månad ska han vara borta! Än så länge är det lika jobbigt. Men förhoppningsvis överlever jag denna månad utan honom.
Annat som är värt att nämna är att vi hade 1 år igår. Grattis till oss!

Jaja, nog med skitsnack. Nu är det ju jag och Malou som ska blogga och inte bara handla om mig!

Malou kom hit i Torsdags och vi sov hos storasyster Minna. Mysigt värre.
I Fredags tog vi det bara lugnt. Malou åkte in till stan med Minna och åt lunch med Peo (Minnas kille) medans jag var kvar hemma och sov som en stock till klockan 18.00 på kvällen. Brutalt skönt.

På Lördagen åkte jag, Malou, Minna, Peo och underbara systerdotter Molly in till stan. Malou köpte ett par riktigt snygga byxor och en stickad tröja, snyggt värre. Själv köpte jag en klänning och 2 par leggins och en supersöt vintermössa till Molly. Minna köpte även hon en tröja.

På kvällen drog jag och Malou hem till en som heter Nicklas och var med Tim och massa andra. Och senare drog vi ut på viper room. Hade en riktigt bra kväll som bjöd på det mesta. Jag och Malou lyckades nog få dom flesta blandningen av killar man kan tänka sig. Snygga, jobbiga, dvärgar, döva, efterblivna och norrlänningar. Helt sjukt! Lyckas slå den listan om ni kan så bjuder jag vinnaren på en öl! Alltid lika kul med variation! =)

Kortfattat så tyckte jag hela kvällen var lyckad och tack alla som var med och tack för taxi! =)

Avslutar med att lägga in en gammal bild på mig och syster (på den tiden när jag hade långt och svart hår, höhö)


Jag har världens bästa lillasyster<3


Ps! Glöm inte att lyssna på "Take me on the floor" som ligger ett blogginlägg nedanför. Den är aaaaawsooomeee.

Långa dagar, bra dagar

Har nu börjat få långa dagar och inte mycket till fritid. Men vet du vad? Jag tycker om det!
Mina dagar börjar 05.00 då jag ska upp till skolan. Har en restid som är från 1 timme och 25 minuter till 1 timme och 45 minuter på morgonen och likaså hem.
När jag kommer hem ca 16.00-17.00 blir det en snabb måltid för att senare genast ge mig iväg till Odenplan för att vara pingistränare.
Då är jag hemma ca 21.00 och då blir det en snabb dusch och en kvällsfika. Sen blir det natti natt för mig.
Men för mig känns det bra för nu är jag sysselsatt och jag trivs med det.

En ångest går även över mig nu. För den 28:e Augusti lämnar min älskling mig en hel månad. Han reser till Thailand med vänner. Men jag unnar verkligen honom det! Vi har aldrig varit ifrån varandra så lång tid.

Imorgon kommer vi däremot att ta en riktigt mysig middag för att fira våran 1-årsdag.
Vi kommer att äta på samma restaurang som vi åt på våran halvårsdag. Restaurang Drottninggatan.

Nu måste jag verkligen sova för att orka en bra dag i skolan imorgon. Kan avsluta med att lägga in en låt som verkligen fastnat på min hjärna! Godnatt alla :)



Bloggtorkan är över!

Nu så så ska denna dåliga bloggtorka upphöra!
Har haft väldigt mycket att göra det senaste veckorna. Mycket inför skolstarten och även planering av mycket annat.
Eftersom jag varit en dålig människa på att uppdatera så ska jag försöka göra en kortfattad uppdatering om allt som är värt att nämnas som jag gjort senaste tiden:
*Varit på derbymatch med Mateusz där stolta Bajen segrade över Aporna :)
* Lillasyster Malou och hennes kille Jacob har varit här på besök
* Molly har döpts
* Börjat som pingistränare
*Skolan har börjat

Apropå skolan så trivs jag mycket bra. Är nu inne på andra veckan i skolan. Bra lärare, bra schema och allt annat.

Jag kan ju vara duktig och berätta om denna dagen också:
Dagen började dock inte så bra då Min killes telefon ringer mitt i natten ( En natt mellan Måndag - Tisdag!? ) Då undrar jag hur smart man är om man ringer och vill fråga en sak mitt i natten på en vardag? Hmm..
Till slut lyckades jag dock somna om.
09.30 samlades klassen vid centralen då vi senare skulle till nordiska museet och se en bröllopsutställning. Ganska intressant faktiskt.
Senare på dagen bjöd Niclas med mig ut på middag på stan. Namnsdagsmiddag förstår ni. Louise är mitt namn ja!
Dagen har slutat med att jag varit pingistränare. Har varit väldigt kul faktiskt. En bra grupp som lyssnar och vill lära.

Nej nu blir det att krypa ner i sängen och sova så man orkar skolan imorgon. Godnatt alla och ursäkta min bloggtorka. Detta ska inte upprepas!

Ska försöka att fixa bilder från dopet sen också :) Men det får bli en annan dag



Jag och Mateusz innan Derby-matchen


Derby!

Ikväll kommer det som jag har väntat på alldeles för länge! Derbymatchen mellan Hammarby -Dif !!!

Ska gå med Mateusz som har kommit enda från blekinge för matchen.

Stolta som vi är ska vi stå i Bajenklacken och heja fram världens bästa lag! bilder kommer komma!



BAJEN!


Finbesök!

Nu har jag varit dålig igen på uppdatering. Denna gången har jag en bra ursäkt faktiskt.

I förrgår fick jag ett brådskande samtal av lillasyster Malou. Och det slutade med att 2 timmar senare befann hon sig här i Stockholm hos mig.
Och fy vad jag har saknat henne och det känns tryggt att få ha henne här. Som tur är bor hon bara i Enköping så nu kan vi träffas mycket oftare sen jag flyttade ner från Söderhamn.

Gårdagen bestod av sol och bad och senare drog vi ut på stan på kvällen och träffade Mateusz!

Det kommer komma en mycket större uppdatering om alting senare men just dessa dagar kommer jag ha fullt upp till 100 %

Dåligt Wollol!

Har varit brutalt dålig på att skriva idag! Har verkligen inte varit något vid datorn. Ursäkta mig för det!

Men iallafall. Idag vaknade jag vid halv 11. Gick upp tillsammans med Niclas och vi drog ner till Hägerstensbadet. JAG BÖRJAR BLI BRUN!  Wiho!

Efter det drog jag iväg till Storasyster Minna och hennes kille Peo och hade kräftskiva tillsammans med dom. En helt underbar kväll med många roliga och intressanta samtalsämnen. Lilla Molly var vaken ovanligt länge och var jämt brutalt hungrig!

Niclas själv åkte iväg till några kompisar och gick på bio och såg "Sommaren med Göran", någon som har sett den? Och isåfall vad tyckte ni om filmen?

På tal om ingenting börjar skolan närma sig med stormsteg. För mig kommer ingen ångest för att börja skolan som det oftast gör för dom flesta, utan jag ser verkligen fram emot att börja skolan igen! Känns som att jag äntligen hittat min drömlinje att gå. Ni som inte vet vad jag ska plugga till så ska det bli Makeup/Stylist/Frisör!

Med det så tackar jag för mig för denna dagen. Och har tyvärr inget mer att tillägga. Har ni något speciellt ämne ni vill att jag ska ta upp så är det bara att lämna en kommentar. Ju fler och olika ämnen som kan komma upp blir bara mer intressant!


Goda kräftor och ett gott sällskap gjorde kvällen perfekt!


Molly! Moster Wollols ögonsten!
Så vad tycker ni läsare att hon liknar mest på denna bilden?
Toker i snövit eller Yoda i Star Wars om hon hade varit grön?

Snart kommer Minna, Peo och Molly!

Idag ska det bli att dra iväg till Hägerstensbadet med käraste vännerna Minna och Peo och dottern Molly :)

Innan dess har jag städat hela lägenheten! diskat, dammsugit, skurat, dammat. Ja allt.. Duktiga jag.

Har även setat lite utanför lägenheten och njutit av solen. Man klagar ju inte att få sitte ute när man har snygga byggarbetare utanför som pratar och är trevlig mot en :)

Nej nu blir det till att packa för en dag vid badet!  Skriver mer ikväll :)




Folk är grymma

Jag och mamma har haft en intressant diskution idag om hur folk betér sig mot varandra.
Hur folk drar människor över en gräns eller fattar förutsatta meningar om en person p.g.a hur personen ser ut.
Jag själv har inte varit en perfekt person hela livet men man har lärt sig av sina misstag.

Som liten var jag själv mobbad för att jag var smal, hade fräknar och visste vad jag ville. Barn är fruktansvärt grymma mot varandra. Är det något att bli mobbad över egentligen? För att man ser speciell ut?
P.g.a att jag var mobbad kunde jag själv vara elak mot personer. För att trösta mig själv och visa att jag kunde vara likadan som alla andra. Det är inget jag är stolt över alls. Men så var det. Man ville vara som alla andra.

Genom åren har man lärt sig mer och mer om personer och folks beteenden.
Själv har jag varit avvaktande mot personer. Trott att personer är på de och de viset för att man blivit sviken av många. Inte viljat släppa in någon i livet. Men i efterhand har man kommit på att hur ska man annaras lära känna en person om man inte ger personen ett försök?

Något annat jag blir fruktansvärt arg på är dom här tjejerna som är kända med sina bloggar för att dom ser bra ut? Dom skriver om absolut ingenting. Bara sig själv och sig själv, hur bra dom är och att dom är snygga typ.
Härom dagen kollade jag runt på de här tjejernas bloggar och blev så himla förbannad! Dom skriver öppet om att dom var snyggast på festen och att den där tjejen var så ful och tjock och att det var pinsamt att vara på samma fest som någon så ful.
Men hallå!?
Ska man vara känd för att man trycker ner andra människor? Är det något att vara stolt över? Eftersom dessa bloggare jag talar om är ganska stora bloggare som många säkert går in och läser. Det är väl ganska uppenbart att den här tjejen går in och kollar på denna bloggares sida dagen efter för att se om det skrivits något om festen. Hur glad känner sig den här tjejen sig när hon ser inlägget? Ska man vara stolt över att man trycker ner en person? Är det något man ska vara känd för? Ska man se upp till dessa unga bloggare som har 74 kilo smink och överblonderat hår?
Nej jag tycker dessa personer ska skämmas. Istället för att skriva sådana saker kan man skriva om något som betyder något?
Människor läser inte deras bloggar för att dom är bra på att skriva. Utan det är för att dom gör bort sig själva, dom skriver dåligt och dom är enbart kända för att dom ser bra ut! Folk hånar dessa personer egentligen.
Så istället för att håna en person kan man väl istället skriva något bra. Tror ni att dessa personer som blir nertryckta har ett bra självförtroende?
Det är inte konstigt att självmordstatistiken öker med tanke på hur grymma folk är mot varandra.
Hur stolt skulle en person känna sig om man retat en person så mycket till den drevs till självmord?

Bara för att en person inte har just det rätta utseendet innebär det inte att personen är störd. Personen i själva verket kan vara helt underbar. Att gå och trycka ner någon p.g.a utseendet är förjävligt!

Eftersom min blogg växer varje dag så hoppas jag att någon av dessa bloggare läser detta och förstår hur illa det är det dom håller på med. Ingen uppskattar att läsa sådana saker. Vill ni vara kända bloggare för att ni är elaka? Om ni nu vill vara kända för det tycker jag att ni ska skaffa er en ny karriär.
Det ni inte förstår är inte bara det att ni förstör andras liv, utan ni förstör även erat eget 

Med dessa ord tycker jag det räcker och jag hoppas att folk kan börja tänka om.


Ytterligare en dag med sol!

Underbart väder ute!
Och det bästa va allt är att ja inte har tvättstuga idag. Så nu ska jag smälla i mig en rejäl frukost och gå ner till Hägerstensbadet och försöka att få någon slags färg iallafall.

Efter det blir det att snabbt gå hem igen och byta om och äta en snabb middag för sen bär det av på träning!
En inte allt för händelserik dag.

Och med det kan vi avsluta med en annan härlig sommardrink som vi alla kan göra på 10 sek.

3-6 cl Bacardi Grand melon
Vaniljvodka
Sprite

Häll i Bacardin och tillsätt bara en skvätt Vaniljvodka och häll sedan i Spriten.
Servera helst i ett iskallt glas! =)

 
Fotograf: Evelina Ljungdahl

Godnattbloggen!

Ikväll ska jag lägga mig tidigare än vanligt.
Så detta blogginlägg vill jag faktiskt tillägna min mamma.

Min mamma har funnits för mig i hela mitt liv. 19 ½ år har hon alltid varit där. Min mamma har inte kunnat arbeta dessa år p.g.a hennes sjukdom, fibromyalgi (kommer en förklaring om vad denna sjukdommen innebär senare i detta inlägg).
P.g.a detta har hon alltid varit hemma med mig och min bror när vi var små. Hon var hemma när man kom från skolan och hemma när man behövde henne alltid. I dessa år har hon alltid varit där när man alltid behövt henne. Svåra tider och enkla tider i livet.
Att flytta från henne som ja gjorde nu för 3 veckor sen var det svåraste som hänt mig på länge. Att ens veta att mamma inte finns där när man kommer hem, att inte ha sin vän att berätta allt för. Att ha dom där mamma och dotter-stunderna, you name it.
Såklart har hon velat arbeta men inte kunnat. Hon har försökt ett par tillfällen men hon har gått i botten igen.
Att se den närmaste personen i sitt liv lida på detta vis har varit svårt för mig då man önskade att man kunde ta hennes smärta. Men hon har alltid skinit upp endå. Hennes liv har inte varit enkelt för hon kan inte göra allt som hon vill. Hennes liv har blivit begränsat.
Men en sak vet hon och det är nog just det som gör att hon skiner upp som en sol endå. Att hon är älskad! Älskad så högt av så många. Hon har en underbar kille som tar hand om henne, Hon har 2 barn som älskar henne så mycket.
Så mamma, utan dig vet jag inte hur mitt liv skulle fungera. Du har räddat mig från mina svåraste tider.

Min högsta önskan i mitt liv är att du ska vara frisk! Skulle jag få välja mellan 100 miljoner kr eller att du skulle bli frisk resten av livet så skulle jag välja att du är frisk! För inga pengar kan ersätta dig. Inga pengar i värden skulle kunna göra mig lycklig utan dig. Du är mitt liv och min energi.
Glöm inte det mamma. Jag älskar dig Eva Jeanette Westman!

Nu till vad fibromyalgi är:
Fibromyalgi är en sjukdom som gör att man har muskelsmärtor hela tiden. Det sätter sig ibland i ett muskelfäste men ibland har man det i hela kroppen. Så man har alltid olika mycket smärta från dag till dag. Väderomslag och kyla gör smärtorna värre.
Man kan även kalla fibromyalgi för en slags mjukdelsreumatism då den angriper muskler och muskelfästen och närliggande fibrer såsom ligament och senor.
Sjukdomen gör även att man blir ovanligt trött p.g.a smärtan.


Dessa är andra besvär kan förekomma när man har fibromyalgi:

  • Sömnstörningar
  • Kraftlöshet
  • Yrsel
  • Domningar
  • Andningsrubbningar
  • Urinträngningar
  • Hud- och slemhinneproblem
  • Dimmig syn
  • Koncentrationssvårigheter
  • Stelhet
  • Huvudvärk
  • Tarmbesvär
  • Svullnad
  • Hjärtrytmrubbningar
  • Feberkänsla
  • Allergi
  • Ljud- och luktkänslighet
  • Försämrat närminne

  • Denna sjukdomen går ej att bota utan är alltså kronisk.

    Så med detta så förstår nog många hur min mamma har det. Ibland har hon så ont att hon inte ens kan gå.
    Så för er som har medlidande kan ni skänka henne en tanke för hon är verkligen världens bästa mamma!


    Min perfekta mamma och jag :)


    Drinktips!

    När där är såhär varmt ute vill man väl ha en drink som smakar sommar iallafall?
    Därför vill jag nu berätta min egna lilla specialare som är sjukt simpelt enkelt men smakar sommar!

    4 cl bols strawberry
    2 cl likör 43
    2dl Mjölk
    Grädde

    Blanda i bols, likör 43, mjölk och  ca 2-3 msk halvvispad grädde och skaka om.
    Häll i ett glas.
    Tag sedan normalvispad grädde och häll på ovanpå.
    Smaka och njut av en liknande smak av jordgubsmilkshake fast fräschare!
    Och nej, den smakar inte som rosa pantern


    Tvättdag

    Alldeles för fint väder ute för att vara i tvättstugan. Men tvätten försvinner inte av sig själv.. Suck..

    Kollade runt lite nu angående Lady Gaga koncerten och publikantalet.
    Tydligen var det 23 000 besökande på gröna lund!

    Såhär skriver Msn nyheter:
    När Lady Gaga spelade på Gröna Lund på söndagen kom 23 000 besökande. Så mycket folk har nöjesparken inte haft på en konsert sedan Bob Marley 1980.
    23 000 är också rekord i antalet besökare på Gröna Lund på en söndag.


    Lady Gaga på Gröna Lund

    Nu kommer bilderna och videon från hennes show på Gröna Lund.
    Tyvärr är vissa bilder lite suddiga då det var knökat med folk och det var knuffandes hela tiden så det var svårt att hålla kameren still.
    Videon ja spelat in kommer gillas ;)


    Brutalt mycket folk. Vad jag hörde så var det 20 000 personer inne på
    Grönan-området. Kan det stämma?


    Fröken Gaga på en ganska sexig moped.
    Påminner om Elina Gladhs moppe ( Fast Elinas moppe är rosa )

    Smexigt



    Rumpvisning


    Ganska naket


    Gaga


    Någon som kan svara på hur hon lyckas sitta sådär?
    Med klackskor!!



    Nu kommer vidoen men jag rekomenderar att sänka ljudet en del

    Halloj!

    Kom nyss hem från Lady Gaga på Grönan. Var sjukt bra faktiskt.
    Nu är jag helt slut så ska lägga upp bilder och annat från det efter en skön dusch.
    Videon jag ska lägga upp kan jag rekomendera killar att kolla på ;)

    Innan Grönan var jag ute i Kallhäll hos Annas moster. Var en riktigt mysig dag och trevlig släkt hade hon med =)


    Vi badade och hade det mysigt


    Anna och jag steker i solen. Behöver färgsätta mig själv lite

    Kallhäll och Grönan

    Underbart väder ute vilket gör mig underbart glad!

    Idag ska jag ut till Kallhäll och träffa Anna för sista gången förmodligen, innan hon flyttar till Spanien. Usch :(
    Där ska vi bada och umgås. Kunde inte bli bättre badväder!

    Efter det så ska jag nog förmodligen åka till Grönan och se Lady Gaga. Kan bli kul. Isåfall kommer bilder senare idag!

    Tänkte avsluta med en riktigt mysig låt att lyssna på och vakna till liv med.



    Lyckad middag

    Till överraskning till Niclas blev det en mysig middag som bestod av tacos och en smarrig kladdkaka som var mycket uppskattad från båda hållen. Hade lagt lite rosblad på bordet också =)
    Nu väntas de på en härlig promenad och sedan mysa ner sig i sängen :)


    God tacos men Niclas var inte nöjd med bilden så fick göra om den lite :)


    Min till 100% lyckade kladdkaka. Brutalt god

    Dagen med beslutsångest

    Är ganska tråkigt väder idag vilket gör att jag känner mig tråkig också.
    Men har beslutat mig att göra denna dagen till något lite roligare genom att överraska Niclas när han kommer hem från jobbet.
    Har tänkt göra något gott att äta och även göra någon efterrätt. Men ja har beslutsångest om vad jag ska göra.
    Ska jag göra en kladdkaka eller en äppelpaj?
    Jaja, jag har cirka 3 timmar på mig att bestämma mig innan han kommer hem.

    Imorn som säkert många vet uppträder Lady Gaga på Gröna Lund. Har ytterligare beslutsångest om man ska gå dit eller inte.


    RSS 2.0