Avreaktion!

Måste bara få avreagera mig lite på den här hopplösa världen!

Hatar ibland att ha fullt upp. Men oftast älskar jag det!

Varför hatar jag det ibland?
Jo för att när man har 10 000 saker att ta tag i och man kommer ingenstans med sakerna blir man galen! När man ska ringa och boka saker, så får man inget svar, man kan ha ringt flera dagar. En jävla telefonsvarare slår igång som man vet endå inte kollas om man har några meddelanden.
Just nu är jg förbannad för att jag har 3 fruktansvärt viktiga saker att boka in, jag får inte tag på någon! Varför i H*lvete har man ett telefonnummer som man ska kunna nå folk på men endå inte svarar?
Nej jag ogillar sjukt mkt!

Tur att jag har blivit lugnare som människa än vad jag var förut=).
Jag vet att om det hade varit förut och när jag väl fått tag på personen/personerna skulle jag bara sitta och skrika i telefon med brutal damp för att man inte fått tag på dom. Men varför bli så förbannad? :)
För mig räcker det med ett inlägg här på bloggen sen blir jag lugn igen!

Sömnlöst

Har nu legat i sängen i minst 3 timmar och försökt sova. Men går inte bra.
Känner verkligen att jag börjar bli sjuk. Buhu, stackars mig.
Har så sjukt ont i bihålorna, fryser/svettas i dalgånger, hostar som en kåt struts och ont i halsen som en blåst fisk.
Förstår inte hur något kan komma så plötsligt Visst, har varit hostig å så ett par dagar nu. Men nu släpptes en bomb ner över lilla mig. Får verkligen inte bli sjuk nu. Såg fram emot det praktiska provet.
Är helt matt i kroppen. Men ska försöka kravla mig upp ur sängen och göra mig lite varm mjölk.
Mina nya sunda matvanor har inte börjat hjälpa en. Undrar om det här är ett straff för att jag syndade med lite lite pommes tidigare idag? Som att jag inte hade nog ångest över de.
Hoppas en viss person kan komma och ta hand om mig, yes please! 

Vi hörs senare när jag kanske fått sova lite, förhoppningsvis klarat av att ta mig till skolan (vilket jag inte tror :( )..
Får ligga i sängen och tycka synd om mig själv istället. Ligga och trösta mig geno att tänka på alla fina och snälla kommentarer jag hann få medans ja var uppe i Söderhamn :'). Kanske får mig att friskna till. Man kan hoppas.




Full rulle!

Har inte hunnit sitta ner en sekund hemma idag. Har varit borta heeela dagen. Men sånt gillar vi!

Vaknade vid 11. Hade inget bättre för mig på dagen så åkte in tillsammans med Costa och kollade på en superettan-match. Trevligt! Efter det åkte vi till kungens kurva. Gick på Ikea, mediamarkt och sen handlade lite mat. Köpte lite smått å gott på Ikea. Sen på Mediamarkt köpte jag en sladd till datorn och tvn så ja kan lyssna på musik via den istället. Lite bättre. Och sen ett par Skullcandy-hörlurar, Rosa ofc. Sweeeet. Och sen en jävla massa mat.

Kom hem, packade upp allt och sen åkte jag in till stan för att träffa bästaste Tess på en fika. Latte (Y)

Kom precis hem så ja har haft en mkt trevlig dag. Fullt upp och det e bra. Palla dödtid.
Var så äckligt på tuben hem. En äcklig kille satt och glodde på mig heeeeeela tiden. Vadfan hade han för fel? Jävla äckel. Var fan rädd att han skulle hoppa av på samma station som mig och våldta mig. Så intensiva var hans blickar. Som tur var hoppade han av 2 stationer innan.  Finns äckel till allt.

Nu ska jag sova. Har praktiskt prov på en makeup imorn. Gäller att sova ordentligt så min lärare kan bli lika nöjd som alltid. Natti!


Fontänen som e inne i Heron City. Lite najs.
Sån vill ja ha i vardagsrummet=)


Mina nya Skullcandy =)


Avslutar med en idolbild till er =)


Lyckad kväll!

Som ni vet var det förfest först hemma hos Hugo. Det var kul =).
Kommer dock inte lägga ut videon på hångelpartyt med respekt för de inblandade. Skulle vara lite elakt ;)

Drog ut sen på muskan.
Okej om man jämför muskan med Whiteroom så jaadu, vet ja inte vad ja ska säga. Dålig dj. Men vad förväntar man sig när man befinner sig i norrland hos renarna?

Mkt folk där som ville prata och umgås med en. E ju så när man är populär som mig. Men försökte hinna med och vara trevlig mot alla.
Är ju inte alla gånger Söderhamn får ett så fint besök i den staden som när ja e där.

Hade det riktigt kul med vänner hela den kvällen/natten. Längsta och bästa kvällen/natten någonsin :)

Ska lägga ut lite bilder också tänkte jag =)

Sitter nu på tåget påväg till Stockholm igen.  X2000 såklart. Orka typ buss eller andra långsamma tåg. Då betalar ja hellre för en dyrare biljett än att det tar längre tid. Och orka sitta i en skabbig buss där man kan vara tvungen att sitta bredvid vem som helst i en instängd/trång buss. Nejtack!


Förkrök


Godaste cidern xide någonsin gjort! Passa på å köp den medans
den finns idiots!


Fint bord (Y)


Me and my new lips. Det var en av kvällens största
samtalsämne. Det gillar vi (Y)


Hugo, jag och Poppe. De e mina grabbar  =)


Twin, jag och en annan. Nu e ja å twin ännu likare nu när vi
har lika snygga läppar =)

Förfest

Sitter nu på förfest.
Har fått vara med om både tjejhångel och killhångel. Mkt som händer i Söderhamn må jag säga.

Och kvällens djupaste samtalsämne skapade jag: TUTTAR!
Så vad är feminint? är det ok med operationer? ska det vara stora? ska dom vara mjuka? normalstorlek?

Kommer komma ut videos på det mesta. Det kommer gillas!. Är själv skapligt städat om man jämför med andra.

Men nu ska jag fortsätta njuta av kvällen och låta er andra vara avundsjuka på mig =) Enjoy it!

Härlig dag på stan!

Har varit på stan idag här i Söderhamn.
Träffade Emelie, Hugo och Anna. Vi satte oss på Waynes och tog en fika. Latte såklart! Inga kakor eller feta saker till som jag annars allid tar. Duktiga jag!

Nu är jag hemma. Har ätit en supergod middag bestående av Avocado, kyckling och tomat. Mätt, nöjd och belåten.
Ska snart göra mig i ordning för en liten utgång. Kommer självklart ha snygga lackleggins och pumps på mig. Överdel är oklar än.

Har förresten köpt en ny mobil nu =) En Samsung s8000 jet nått sånt. Asbra!. Touchdisplay och jävligt snabb också. Det gillar vi =) Så nu har jag kamera endå =)

Nej nu har jag inte tid med det här. Folk väntar på mig. Vi hörs!

Btw, folk tokgillade mina läppar. OFC! :)


Hugo och Anna =)


Emeeeliiieee. Min twin<3


Min supersallad. Love it!

Im on my way!

Nu är jag påväg upp till Söderhamn. Och jag tror mitt liv är förstört. Vet ni varför? Jo, för jag glömde min kamera =(. Men det kommer lösa sig endå =) Så ja tror ja ska överleva.

Åt en god och nyttig middag. Sallad med kött UTAN dressing. Inte nyttigt sånt.

Nu ska jag göra nytta och svara på mejl. Får alldeles för mycket av sånt.

Torsdags-sysslor

Eftersom det är torsdag innebär det att det är tvätt och städdag för mig.
Visst, har alltid rent å snyggt i lägenheten men brukar se till att få det skurat på torsdagar =)
Tvättmaskinerna är i full gång och nu sitter jag och äter lunch!
Äcklig blodpudding och mumsiga körsbärstomater, Men jag behöver äta det, har kommit på alldeles själv att jag lider av järnbrist så lika bra at stoppa i sig äcklet så man kan må bra =).

Har lovat mig själv att också äta MINST 1 frukt om dagen. Och jag har redan ätit 2 idag =).
Godis och sötsaker har jag inte ätit på 2 dagar nu. Duktiga jag (Y).

Vist jag kan inte bli tjock, jag kan äta vad jag vill. Kommer endå alltid att ha samma snygga kropp. Men jag vill ju inte direkt dö av blodproppar och skit bara för att jag äter ohälsosamt redan vid 30-års ålder. Är ju så onödigt.

Shoppat har jag heller inte gjort på typ på 5 dagar. Börjar kännas tomt utan det :(. Men ja ska försöka vara duktig att hålla mig en vecka från det iaf :)


Bästaste Tess var här för några dagar sen och besökte mig :)


Drygare kan de inte bli!

Måste åka upp till Söderhamn ikväll på ett akut ärende. Suck alltså. Å jag skulle jobba imorn egentligen men det hinner jag inte med. Pratade precis med chefen och han förstod mig. Tack för de :)

Upptagna människor som mig får man räkna med att man får förhinder ibland. Så är det.

För övrigt har jag börjat ett sundare liv. Dock inte utan cigaretter. Usch på mig! Men iallafall nyttigare mat, frukt, osv osv. Försökte mig även på att träna i tisdags. Men min rygg klarade inte ens av ett halvt pass. Blir så ledsen :(. Måste fixa med gymkort så jag kan träna upp muskulaturen. Men palla. Men man e väl tvungen. Sugígt liv.

Så jag säger grattis till Söderhamn som får VIP-Besök inatt. Ska försöka hinna att gå ut en sväng imorn om jag hinner som sagt =)

Jag ogillar

Finns mycket i livet man inte gillar. Hata är ett starkt ord. Och ska jag vara ärlig så, visst, det finns många människor jag OGILLAR men inte hatar. Kan bara sätta HATA-stämpeln på en person och den personen önskar jag verkligen vore DÖD! Visst, starka ord men sanna. Ingen har någonsin en aning om vem jag menar så ni kan sluta gissa ^^

Ogilla är något jag inte orkar göra så mkt heller. Folk gör fel, folk säger saker dom inte menar, folk utför dumma handlingar utan att tänka på vad det kan medföra för komplikationer.
Folk har sårat mig självklart, det händer för alla att man blir sviken ett x antal gånger i livet.
Många grämer sig över sånt länge, men till skillnad från andra kan jag gå vidare. Jag lägger inte ner energi på hat. Vad hjälper det mig?
det är dom som svikit som ska gräma sig över sakerna, inte jag.

För mig handlar det mesta om förtroende. Jag bryr mig inte om vad en människa kan ha gjort tidigare i sitt liv. Den människan jag vill känna är den personen som dom är i nutid, realtiden.
Folk tänker alldeles för mycket på vad en människa kan ha gjort innan. Alla människor har gjort felbeslut tidigare i sitt liv. Men sålänge man kan ångra det och inte göra om det förtjänar alla en ny chans. Så ser jag på det.
Jag vet inte hur ni andra ser på det. Men varför hata?

Jag ser allt mycket enklare nu än vad jag gjorde förut. Folk kan sitta å snacka skit. Jag svarar varken med bu eller bä. För det får bara mig att ge mig själv komplikationer.

Jag menar dock inte att jag gärna e vän med alla människor i världen. Jag kan väl mer eller mindre se ner på människor också. Men beror ju på vad man menar.
Jag gillar inte folk som ska föreställa att vara ens "vänner" men som i själva verket kan sitta å snacka skit om en bakom ens rygg, kalla en för massa själsord och sen säga att man kan stå för vad man tycker att man inte snackar skit osv. Men i själva verket är människan MINST lika dålig som alla andra som snackar skit. man vill bara inte se sina egna brister.

Mycket skrivet men känns som jag endå inte fått ut allt jag skulle vilja skriva.
kortfattat: Mkt hat för så lite, Vad vinner man på det? Är det avundsjukan som slår in? Något ni själva inte uppnår?

Och en sak till. Jag har väldigt roligt på min blogg. Vet ni varför? Jo för att allt som skrivs är inte så seriöst som vissa tror. Mina vänner kan läsa vad som är sant och inte sant. Dom skrattar åt det, tycker det är roligt. Sen har vi ju dom som inte förstår det, folk som inte vet vem jag är och folk som inte känner mig och folk som TROR att dom känner mig. All ironi över min blogg tycker jag är roligt. Vet ni varför? Jo precis för att vissa tar det på allvar. Alla roliga kommentarer man får. Sånt jag SKRATTAR åt. För att folk är så blåsta och inte ser ironin.

Men så kan det vara. Så jag avslutar med att säga: Have fun and enjoy it!

Knas

Förstår mig inte på mig själv ibland.
Jag gillar att umgås med killar. Killar är inte lika falska som många tjejer kan vara.
Men så fort dom säger att dom tycker om mig eller vill bli seriös så flyr jag fortare än någonsin.
Jag är fan rädd för att bli kär. Spelar ingen roll hur snäll eller fin killen kan vara så går det bara inte.
Jag vill inte ens försöka att gå in på nått förhållande. Mkt knas

Fast egentligen vet jag innerst inne varför jag flyr

Äntligen fri!

Faan va skönt! Min första lediga dag på 10 dagar! Hur skönt är inte det? Varav de senaste dagarna har jag jobbat dubbelpass.
Igår kanske jag hade den mest sjukaste, mest spårade kvällen ever.

Jag sitter på jobbet som dealer på en nattklubb i Stälje, verkligen längtar efter att få sluta så jag kan få åka hem och sova ut för förta gången på jag vet inte hur länge.
Sen en kille som jobbar på det stället frågar om jag inte ska med och festa när vi stängt.
Och jag kunde såklart inte motstå eftersom det var år och dar sen jag var ute senast.

Så vi åkte in till Whiteroom. Vi behövde ju inte stå i den 2 timmars långa kön iallafall. VIP ofc ;)

Väl där inne är det fullsmockar med folk. SÅ JÄVLA MKT SNYGGA KILLAR! Och utan att lägga till saltet nu så ville typ sjukt många försöka dansa med mig, prata med mig, bjuda med mig på efterfest. Värst var fan när jag stod utanför toaletterna. Shiet ja fick nästan panik. Folk drog mig hit, dit, överallt. Haha populär som vanligt! Vad hade men förväntat sig?

Men sen dum som jag är. Ångrar det verkligen, VÄRLDENS snyggaste kille var där. Han kollade asmkt på mig hela kvällen. Sen typ på dansgolvet började han dansa närmare mig och så kommer min kompis och drar mig därifrån. Vafaaan! Haha ja skulle vvar och börjat dansa med honom :P. Han verkade vara asmysigkille ju :/

Sen när jag försökte hitta honom senare var han spårlöst försvunnen :(. Så nu efterlyser jag snyggingen i svart tshirt och silvertryck! Komsiiiii

Hur min kväll slutade e bara ironiskt. Hamnade på typ en efterfest där nånstanns vid stureplan och var inte hemma fören halv 10-10 nu på morgonen. Aldrig varit mer död. Så idag har jag ätit hallon/blåbär/äppelpure och broccoli. min mage mår inte bra. haha xD

Iallafall hade jag det SJUKT KUL (som vanligt) Jag vet inte vad ett tråkigt liv är längre. Blir så ju när alla flockar sig som djur runt en :)

Ett långt inlägg men endå jävligt kortfattat:P

Är nu med bästis, min fru. Stampl :) Vi ska nu in till Odenplan. Sola lite och ta en fika. Var så längesen ja solade. Usch stackars mig =(..

Bara för att ja vill påpeka så gick även en del av mitt hår en förödisk död. Så ska lägga in en bild till minne av det. R.I.P


Vila i frid<3


Ny idolbild på mig. Just for er =)
Min rosa kamera<3 Avundsjuka? =)

Ett kort inlägg

Tänkte bara skriva lite kort att jag har har fullt upp senaste tiden. Ränner med ärenden på stan hela tiden ocjh nu 3 dagar irad kommer ja arbeta från 10.00-03.00. Så har väldigt dåligt med tid =)


Sportlov = Ledighet?

Vi Stockholmare har ju sportlov denna veckan, SKÖNT! Eller? Nja jag vet inte riktigt. Har ju inte direkt någon ledighet detta lov. Jobb varje dag. Men jag klagar inte. Får ju in pengarna som många andra inte har :) Shoppar typ varje dag. Det gillar vi!
Senaste inköpet blev ett par pumps. Inte dåligt snygga. Sen har ja köpt lite tröjor, lite stickat, nya lackleggins, en till body, en klänning,  lite mer skor, väska, nytt Dior läppglans. Någon fattig snodde mitt andra. Haha xD

Nej nu måste jag in till stan och uträtta massa ärenden. Har 1000 saker som måste hinnas med denna vecka utanför jobbet. Hmmm.

Undrar vad som kanske händer på fredag. Hihi :) HOOOOOOOOOOOOPPAS :)

RSS 2.0