Fantastiskt!

Godmorgon allesammans :)
Igår var som sagt ultraljudet.
Så underbart och vackert! Våran lilla älskling såg helt frisk ut och allt verkade vara som det skulle. Man kan inte få ett bättre besked :). Könet tar vi som sagt inte reda på.
Får bara en större å större längtan efter att få ha den lille i min famn. Får en så varm känsla i hela mig när den ligger där inne å sparkar till lite då och då.
Bilderna från ultraljudet är uppsatta på kylskåpet. Har en bild när bebisen ligger å sväljer fostervatten, en på foten och 3 "vanliga" så himla fin!

Sitter nu på bussen in till stan för lite arbete :) Hur härligt som helst! Olycksfågeln Anna Nilsson kan ju inte komma till jobbet idag. Finns det någon som har mer oflyt än den bruden så skulle ja gärna vilja veta det för det är omöjligt!

Tiden har verkligen bara runnit iväg senaste tiden. Allt går så fort! Gör inte mig något nu för vill ju att den lilla ska komma snabbt :) fast när bebis kommit så vill man ju att tiden ska sakta ner igen.

Har kommit på hur svårt det är att prata om bebisen i en form när man inte vet om det är en han eller hon. Att kalla bebisen för "den" låter ju inte så trevligt. Så därför blir det rätt ofta bebisen eller lille eller älskling.
Men ja e faktiskt bra nyfiken på könet måste ja säga. Är ju bara i vecka 17 + 4 så har lite mer än halva tiden kvar :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0