2 dagar fullbokade

Sådär! Då var ännu en dag avklarad på jobbet! Jag bara älskar att jobba! Känns skönt att vara mer som en "normal" människa igen.

Imorn är det äntligen dags för den årliga traditionen igen!
Mellandagsrea med min älskade Josefin Hedlund! Som jag har saknat den underbara och fantastiska människan! Det är så konstigt att man träffar sina allra bästa vänner så sällan som man gör egentligen. Och när man väl träffas igen så känns allt precis så som det ska vara!
Efter det hoppas jag att jag hinner träffa en annan fantastisk vän.. Min vän som jag berättade om i förra inlägget. Hon och jag som får rätt spårade samtalsämnen m.m.
Efter det blir det bums hem och sova. Jobb väntar mig på torsdag och efter det åker jag och Glenn direkt ner till Blekinge och firar nyår med hans släkt :) bättre att åka på natten när det knappt är någon trafik. Måste ju tänka på vad som är säkrast för den lilla som växer i min lilla mage :)
Och apropå den lilla så gick jag in i vecka 19 idag :). Den lilla börjar bli stor kan man ju nästan säga eftersom om 1 vecka har halva tiden gått :).

För övrigt så kurrar min mage brutalt mycket och jag känner mig rätt spyfärdig. Trevligt det när man sitter på en buss och det är typ 15 minuters bussresa kvar tills jag kan kliva av. Hoppas ingen olycka hinner ske innan dess.
Hemma väntar maten och efter det så längtar duschen brutalt mycket efter mig. Känner mig så äcklig ibland bara. Ja känner mig mer ofräsh sen jag blev gravid än vad jag kände mig innan. Har nog med alla hormonförändringar att göra antar jag.
Efter duschen måste jag packa för blekingeresan. Hinner inte göra det varken imorgon eller på torsdag då Glenn kommer och hämtar mig vid jobbet inne i stan.

Med andra ord har jag rätt så fullt upp de närmaste dagarna vilken jag långt ifrån klagar över :)

Undrar vad Sigrid kommer tycka om huset nere i blekinge. Hon anpassar sig förmodligen som vanligt :P
Förresten! Sigrid har sovit hemma hos Glenns föräldrar nu i några dagar (hennes andra hem kan man även kalla det för). Idag ska hon äntligen sova hemma igen! Åh så mysigt att sova med hela familjen igen :).
Tror nog att Glenns föräldrar är rätt glada att slippa henne ett tag nu. Som ni vet så är ju hennes andra namn "bin Ladin" hon är ju en liten terrorist :P det hon terroriserat de senaste dagarna hemma hos dom är julgranen. Den har hon gillat att bita i och klättra upp i... Suck... Men det är inte allt. Idag beslutade hon sig även för att bita av sladden till lamporna i julgranen.
Är glad vid att jag stod fast vid att vi inte skulle ha någon julgran hemma hos oss i år. Och det just på grund av henne ;). Men hon är ju endå lika älskad även fast hon är terrorist :)
Vi får helt enkelt skaffa ny julgransbelysning åt dom :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0